Автор Тема: Опен х-800 і відсутній сигнал  (Прочитано 14076 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 64
  • Рейтинг: +10/-1
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #75 : 09:31:14, 30 Травень 2011 »
причина в к.з я перевіряв дісек 1.1 а він в середині весь окислений була вода
« Останнє редагування: 13:54:53, 02 Червень 2011 від SashaTv »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #76 : 14:02:54, 30 Травень 2011 »
причина в к.з я перевіряв дісек 1.1 а він в середині весь окислений була вода
Це причина  чи припущення причини несправності? Справа в тому,що при к.з. на вході LNB виходить з ладу Q151-а в даному випадку він робочий.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 64
  • Рейтинг: +10/-1
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #77 : 07:10:40, 31 Травень 2011 »
q 151 я замінив був несправний де далі шукати може перепаяти вч блок?
« Останнє редагування: 13:58:56, 02 Червень 2011 від SashaTv »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #78 : 08:16:47, 31 Травень 2011 »
Навіщо перепаювати? Достатньо зняти боковий екран і далі Відповідь #74.Тобто потрібно знайти де саме пропадає напруга.Можливо термозапобіжник F151 несправний.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 64
  • Рейтинг: +10/-1
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #79 : 07:51:04, 01 Червень 2011 »
на вході термозапобіжника вже 3.5в. напевно вч блок? скажіть а на транзисторі q154 які мають бути напруги там у мене зліва на право 2.7-3.3-0в
« Останнє редагування: 13:59:37, 02 Червень 2011 від SashaTv »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #80 : 08:23:20, 01 Червень 2011 »
Теоретично припускаю,що при заміні Q151 був пошкоджений звязок/доріжка/ між колектором Q151 та термозапобіжником F151.
Якщо звязок є -то з написаного Вами виходить незрозуміла ситуація.
 
 Яка напруга на:
1.  2-ій ніжці LM317.
2. колекторі Q151.
3. і на 2-ій ніжці вхідного блочка.

Отже,прохання надати точну відповідь.
« Останнє редагування: 13:32:04, 01 Червень 2011 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +116/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #81 : 08:39:34, 01 Червень 2011 »
  *на вході термозапобіжника вже 3.5в* ????

Щоб вирішити твою проблему заміряй і відпиши:

1-напруга на  гнізді підключення кабеля з ним і без нього
2-напруги з обох кінців F151
3-напруга на Q151

Q154 випаяй щоб не путав

ВПЕРЕД І  *-P


Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 64
  • Рейтинг: +10/-1
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #82 : 15:30:24, 01 Червень 2011 »
lдякую всім був обрив доріжки від транзистора до термозапобіжника. Все запрацювало вибачте за неуважність
 
Надмірні цитування
« Останнє редагування: 13:57:36, 02 Червень 2011 від SashaTv »

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #83 : 11:40:52, 13 Січень 2012 »
Доброго Всім здоровя!!! З наступаючим з Новим-Старим Роком!!!.Шановні колеги допоможіть розібратися з проблеьою-відсутній сигнал.Перечитав всю дану тему виконав всі рекомендації : конд. в б/ж замінив. кон С10 замінив,навпруга живл.LNB на виході ВЧ відповідає 13/18В під навантаженням, по шкалах 1-(-39dBm),2-(7,2db),3-(91% зелений колір) Може в когось є якась думка.
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній 94691

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +5/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #84 : 19:36:00, 13 Січень 2012 »
Доброго Всім здоровя!!! З наступаючим з Новим-Старим Роком!!!.Шановні колеги допоможіть розібратися з проблеьою-відсутній сигнал.Перечитав всю дану тему виконав всі рекомендації : конд. в б/ж замінив. кон С10 замінив,навпруга живл.LNB на виході ВЧ відповідає 13/18В під навантаженням, по шкалах 1-(-39dBm),2-(7,2db),3-(91% зелений колір) Може в когось є якась думка.
Пiсля чого це трапилось можливо залили не той софт??

Відсутній HOM

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +12/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #85 : 08:46:56, 14 Січень 2012 »
Доброго Всім здоровя!!! З наступаючим з Новим-Старим Роком!!!.Шановні колеги допоможіть розібратися з проблеьою-відсутній сигнал.Перечитав всю дану тему виконав всі рекомендації : конд. в б/ж замінив. кон С10 замінив,навпруга живл.LNB на виході ВЧ відповідає 13/18В під навантаженням, по шкалах 1-(-39dBm),2-(7,2db),3-(91% зелений колір) Може в когось є якась думка.

перевір звязок ВХ.блоку і процесора Вх. Блок ---- Процессор

21 ---- 16
22 ---- 17
23 ---- 18

вони йдуть через резисторну зборку 100Ом RN1( ! в оригіналі)

Відсутній mvtlm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 183
  • Рейтинг: +47/-2
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #86 : 15:56:30, 01 Січень 2013 »
Овпен-800.... час від часу зникає сигнал на окремих транспондерах Амоса і Сіріуса.... прблема точно не в антені бо з іншим тюнером працює...  Вирішується вимиканням тюнера на деякий час. Хто що порадить?

Присутній oleg_lezha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 261
  • Рейтинг: +258/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #87 : 17:21:49, 15 Жовтень 2015 »
Зіткнувся з проблемою на опені х820.
Залив список каналів победітом.Якщо обрати окремий супутник зі списку--то є сигнал і зображення на всих каналах і супутниках.
А якщо вмикати канали із загального списку "всі супутники",то на быльшості з'являється напис "відсутній сигнал".
Версія ПЗ 5.46.
4W+4.8E+13E+31.5E+36E+42E+75E
Tiger T600HD(G-Share),Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 2442
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Опенбокс 800 (клон) "не бачить" транспондерів

Автор oleh61Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 0
Переглядів: 1191
Остання відповідь 18:56:31, 27 Жовтень 2008
від oleh61
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 3651
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon
Golden Interstar DSR-7800CRCI Premium сигнал є , канали не прописує

Автор andre33Розділ Golden Interstar

Відповідей: 5
Переглядів: 2410
Остання відповідь 13:11:41, 14 Серпень 2014
від Арчи®
роздати сигнал один HDMI від тюнера на дві плазми

Автор andre33Розділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 1052
Остання відповідь 06:12:52, 17 Вересень 2011
від loza77