Технічний відділ > Різні технічні рішення

DiSeqС-DiSeqС

<< < (12/13) > >>

Yaro:

--- Цитата: joker2706 від 20:42:20, 30 Січня 2012 ---мені голову Ku діапазону. Каже мені: шановний, такого зараз нема. Вони використувавалися для ефірного телебачання, коли трансляція здійснювалася на якійсь там частоті.
--- End quote ---

:2funny: :2funny: :2funny: Wow!!!! Ну дають "стране угля, мелкого - но дох*я" ! Для ефірного, аякже...і чіпляли ті головки на унітази, напевне.Я в ахері...

nico2:
ефірне то він мав на увазі наземне типу мітріса, тобто тв яке роздається супутниковим обладнанням.

slavon:

--- Цитувати ---опенбокси за фірму не вважаю єдина фірма де куча хламу який підтримується півроку до виходу свіжої моделі,
--- End quote ---
Ну тут  An14 Ви трохи згустили фарби, але певна доля істини у тому що Ви написали таки є - Опенбокс зараз не той що був раніше...

--- Цитувати ---на рахунок ратеку підключений він в мене до атласу яку би я йому конфігурацію не вліпив чи на перший порт дракон на інші всі останні голови все працює відразу тому що кожний дайс має своє окреме управління
--- End quote ---
так я не спорю можвливо цей дісік з Вашим приймачом процює ідеально, в мене з Дрімом він працювати не хотів також були глюки з старими Опенами 8 і 5 лінійки, взяв Ортон на 8 портів працює ідеально. Зате пару ратеків на 8 портів поставив клієнтам з Опенами ХД С5, 6,7 - працюють ідеально з головками Інверто. Звідси можна зробити висновок - підбір дісіку це суто індивідуально справа для кожного приймача...
Щодо головок, окрім Інверто практично нічого не ставлю, як виключення можуть бути одинарні головки ну для дуже вже бідних клієнтів, але як правило це часто  потім як кажуть "вилазить боком..."  ca.,

--- Цитувати ---ефірне то він мав на увазі наземне типу мітріса, тобто тв яке роздається супутниковим обладнанням.

--- End quote ---
Ну те що головки які використовуються для прийому Мітрісу та інших подібних наземних цифрових систем, в першу чергу використовуються для прийому САТ ТВ Ku-діапазону, той вуйко повен знати, інакше що він там продає, і саме головне що може продати ... ????  :2funny: :2funny: :2funny:

Yaro:

--- Цитата: nico2 від 07:10:37, 31 Січня 2012 ---ефірне то він мав на увазі наземне типу мітріса, тобто тв яке роздається супутниковим обладнанням.
--- End quote ---
Коль, та понятно  ca.,, інше дивує, м"яко кажучи :) Нема в нього головок Ку-діапазону  :2funny: А чим він тоді взагалі торгує??? Всі голови в нього на С-бенд і всім він ставить такі ж тарілчища? Умора... :2funny:

tosat:
В таких продавців взагалі нічого не потрібно купляти..(вони точно в цьому бізнесі випадкові люди, і їм все рівно чи продавати капці, чи головки..)
А взагалі недавно пробував нові головки(сінгли) еко інверто (з зеленим пасочком) так був шокований сигналом вертик. поляризації в верхньому піддіапазоні на каналі ОРТ (12597 Хот бірд) - 94% по шкалі опена, те ж РТР (11034) було трошки слабше.., ті головки брав на "Менсі" у Львові, а ціна їх всього на 0,3$ дорожча за пауксіси і була менше 3$..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version