Технічний відділ > Різні технічні рішення
DiSeqС-DiSeqС
joker2706:
є дві антени. Одна з 3 головами, інша з 2. Антени на відстані 30 одна від одної. Як зробити, щоб не тягнути 2 кабеля до дісека від антени з двома головами. Надіюся зрозумієте, що я написав
slavon:
На перший антені ставити дісік (можна багатопортовий на 4, 6, 8 або10 портів) який працює по протоколу 1,1/1,2, на другій звичайний 4 портовий (протокол) 1.0 і включаєте в режимі каскадуваня. Як це зробити написано на форумі в цій темі відповідь з №25 по №36. Перед тим як щось радити конкретно хотілось би знати марку вашого приймачу, або не всі приймачи підтримують режим каскадуваня, а не всі багатопортові дісіки підтримують відразу два протоколи 1,1 та 1,2
joker2706:
slavon,
openbox s1
slavon:
Ну зним не буде проблем, 1.1 дісік візьміть DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 10x1 ORTON або його 8 портового брата (8 портовий Дісік працює тільки по протоколу 1.1 і продається без платмасової коробки) + 4 портовий 1.0 дісік Ортон в пластмасовому корпусі
joker2706:
хто підкаже де в Івано-Франківську можна комплектуючі до сат тб ?
А то я пішов на базар, кажу дайте мені головку з шумом 0,2дб. А він мені починає втирати, що такого нема. Каже це було колись для ефірних антен.
Навігація
Go to full version