Технічний відділ > Різні технічні рішення
DiSeqС-DiSeqС
hmura:
Купуєш тройнік типу як зєднувач кабелю тільки на 3 входи не путай із сплітером дісек 4й порт зєднуєш кабелем до тройніка потім робиш розгалуження на ABS i Ямал в приймачі на ABS i Ямал виставляєш 4й порт.
tosat:
--- Цитата: bv від 16:18:56, 13 Грудня 2009 --- у мене стоїть Сириус+Амос+ХотБьорд і окремо стоїть ABS сьогодні я поставив ще ямал на 90 як мені цю антену підключити я купив перемикач на 12в а там провід іде як на тюльпан а у мене Samsung 300v і там не має вихода на тюльпан є ще один дайсік на 4 входа і не можу понять як підключити
--- End quote ---
Саме простіше до твого переключателя 0-12 підключити блок живлення від "польскої" антени і при його ввімкненні буде переключати твій Ямал.
Крім того можна ще купити програмуємий дісек 1.1 який потрібно перепрограмувати щоб він підтримував 1.0 та mini A, mini B ( в моєму дісеку SW101D режим 3), є ще дешеві 8 входові (Ратек)...
Удачі !
bv:
Попробував я зєднати АВС із Ямалон не вийшло тіки приєдную ямал він івключяється а авс вимикається я поставив на верх дайсік той шо був у мене ще один в запасі і шо вийшло я зєднав 75 +90 і вивів на той дайсік там де 4+5+13 при включені любого з цих 4,5,13 я включу 90 а потім з 90 на 75 по другому пише на оцих двох 75,90 нет сигнала ... а підскажіть будь ласка в мене на переключателі 12в виход під тюльпан де там мінус а де плюс куди який кабиль підєднате до блока живленя з "Польської" антени Дякую
fox-taras:
В тюнері ззаду є 4 фішки кольорових чорна це і є 12 вольт
fox-taras:
--- Цитата: fox-taras від 18:41:51, 15 Грудня 2009 ---В тюнері ззаду є 4 фішки кольорових чорна це і є 12 вольт
--- End quote ---
І ще в самому тюнері в настройках треба включити 0.12вольт щоб вони ті 12 вольт поступали на ту чорну фішку.
Навігація
Go to full version