Головна категорія > Українські телевізійні канали
Cитуація з російським 3К в Україні
vasjabr:
Один закрили- інший відкриється... Святе місце порожнім не буває... ca.,
slavon:
vasjabr :2funny: Так то само собою друже...
Питання трохи в іншому, чому "найбільший" DTH провайдер у східній Европі, впав так низько що вже виловлює сайти з ЕМУ ??? Можливо перспектива поміняти близько 10 мільйонів СД приймачів-металоломів не така вже і втішна ??? Може з 10 мільйонів СД абонентів, заплатить по новій і відповідно перейде в ХД не більше 10-20% теперішніх СД абонентів ... ca.,
arrows:
--- Цитата: slavon від 10:18:20, 17 Квітня 2013 ---заплатить по новій
--- End quote ---
В тому якраз і річ, що наприклад у вас нема гарного телика та ви його нового купувати не хочете бо і так лише дивом зводите кінці з кінцями по оплаті комунальних витрат, отеє HD виходить і нах... не нах. То люди так і думають, якщо перестане робити, той мать його...
Нормальні компанії заміну устаткування проводять безкоштовно, на крайній випадок з НЕВЕЛИКОЮ доплатою, а ці під...ти хочуть 100%.
Як Ви думаєте, чому їхне кодування зламане? Мабуть щоб показати, шо таке буде з кожним, хто полізе в дупу. :-Р
slavon:
--- Цитувати ---Нормальні компанії заміну устаткування проводять безкоштовно, на крайній випадок з НЕВЕЛИКОЮ доплатою, а ці під...ти хочуть 100%.
--- End quote ---
Так 3К це і є "шарашкіна кантора", такий собі МММ в DTH галузі і хочуть вони не 100%, а набагато більше десь приблизно 300-400%, так сказати з прибутком... :2funny:
--- Цитувати ---Як Ви думаєте, чому їхне кодування зламане? Мабуть щоб показати, шо таке буде з кожним, хто полізе в дупу. :-Р
--- End quote ---
Так ніхто це кодування не ламав - вони самі його "злили" в нет щоб ініціювати заміну заліза... :2funny:
По моєму я то вже десь писав...
Але не врахували вони одного - на маскальскому ринку платного САТ ТВ ситуація помінялася, це вже не червень 2010 - з'явилися конкуренти: Телекарта, Контенент, Радуга, і навіть +++ мають більш менш адекватні тарифи (хоча де факто +++ і 3К зараз це одна і таж кантора)... ca.,
arrows:
--- Цитата: slavon від 12:51:55, 17 Квітня 2013 ---вони самі його "злили" в нет щоб ініціювати заміну заліза
--- End quote ---
Я цє знаю, і навіть того який на одному гарному форумі має нік "Чо... Че..." (трохи змінив щоб пошуком не знаходило), він і є той хто злива МК.
Навігація
Go to full version