Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
DIGITAL 500 OTA
(1/1)
andrey:
товариші підкажіть будьласка по цьму апарату... купив сьогодні знайомий в нас на базарі за 70 грн. а шо воно таке.? і шо з нього через нього можна дивитися.? я так розумію шось прочитав шо то німецікі тюнера. він його ше до телевізора не підключав бо не має скарта. казав так просто ввімкнув в 220 та пультом клацав лампочка мігає. я питаю чи якісь цифри світять.? каже ні... можливо там і не мають вони світити.? як шо можна дайте посилання шоб було по укр чи рос розписано.
Android-80:
--- Цитата: andrey від 13:30:40, 21 Травня 2009 ---товариші підкажіть будьласка по цьму апарату... купив сьогодні знайомий в нас на базарі за 70 грн. а шо воно таке.? і шо з нього через нього можна дивитися.? я так розумію шось прочитав шо то німецікі тюнера. він його ше до телевізора не підключав бо не має скарта. казав так просто ввімкнув в 220 та пультом клацав лампочка мігає. я питаю чи якісь цифри світять.? каже ні... можливо там і не мають вони світити.? як шо можна дайте посилання шоб було по укр чи рос розписано.
--- End quote ---
Андрію, взагалі цей тюнер без ему. Звісно, що його можна переробити в глобо 1000, но воно шкірки виправки не вартує. Плюс до того він ще й повний тормоз, щось нагадує по управління дср 5003+ Ти наскануй 1000 каналів попробуй потім їх стерти :2funny:
Короче продавець позбавив себе геморою O0 Бабусі в селі для перегляду фта піде...
andrey:
то просто мій знайомий був на базарі й купив я його сьогодні бачив кажу лучше здайте та докладіть гроші і купити шось просте з ему... як би його за дарма віддали то можна було б взяти. а так ше й не знає той чоловік чи він робить бо в нього немає скарта. то й не підключав....
Навігація
Go to full version