Автор Тема: Cosmosat CR-7100  (Прочитано 9690 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Tasya

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +31/-2
Cosmosat CR-7100
« : 08:54:09, 21 Травень 2009 »
Які софти підходять до цього тюнера ?

Відсутній xxzheka

  • VIP
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 269
  • Рейтинг: +405/-0
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #1 : 09:20:46, 21 Травень 2009 »
від Globo 6010
GI S8120 - 4W,5E,9E,13E,36Е,75E (VIP)

Відсутній kripak

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-2
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #2 : 09:51:21, 14 Лютий 2010 »
Люди всім привіт! підскажіть будь ласка де взяти прогу для прошивки Cosmosat  CR-7100.і чи там похожий прцес як в globo 4100c...

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #3 : 15:15:34, 15 Лютий 2010 »
Cosmosat 7100 CR- Globo 6010CR ,6100CR-тобто прошивки підходять від карткового Globo/наприк SW3.3.99-KEY-CARD-UPGRADE/.Заміна ПЗ аналогічна Globo 3000-6000.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній nazzir

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 31
  • Рейтинг: +0/-2
  • nazzir
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #4 : 17:57:40, 03 Квітень 2010 »
ввожу 9339 і не має меню бісс!що робити?

Вернітся в тему де Ви вже запитувались про  Biss.Попередження за створення дублюючих повідомлень.
« Останнє редагування: 18:18:29, 03 Квітень 2010 від SashaTv »

Відсутній nazzir

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 31
  • Рейтинг: +0/-2
  • nazzir
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #5 : 18:25:17, 03 Квітень 2010 »
ввожу 9339 і не має бісс меню!що робити?????

Відсутній nazzir

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 31
  • Рейтинг: +0/-2
  • nazzir
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #6 : 18:59:50, 03 Квітень 2010 »
як ввести в САІD 2600 ???щоб появилося бісс меню...

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #7 : 19:19:48, 03 Квітень 2010 »
Друже, чесно кажучи, ми навіть не знаємо чим тобі допомогти, адже ти навіть не вказав версії софта свого приймача. ca., Якщо не виходить так як тобі підказав SashaTv, то тоді проший апарат останнім софтом і буде тобі бісс :2funny: Останній 3.4.10. Удачі.

ЗІ.Ще раз даш запитання, відповідь на яке дана мольйон раз-одразу банан. *-P

Відсутній nazzir

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 31
  • Рейтинг: +0/-2
  • nazzir
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #8 : 19:34:43, 03 Квітень 2010 »
версія прошивки 3.4.07. Ще одне питання!а якщо зробити заводські налаштування то бісс меню буде?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #9 : 19:44:09, 03 Квітень 2010 »
Блін, а я звідки знаю чи з"явиться? :2funny: Зроби заводські налаштування тай побачиш. Ще один простий спосіб появки бісса- проший в свій апарат свіжі ключі і даний розділ автоматично активується. ca.,

Відсутній jvpx

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +81/-1
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #10 : 21:51:46, 03 Квітень 2010 »
як ввести в САІD 2600 ???щоб появилося бісс меню...

Наскільки мені відомо,в Глобо 4000-6000 з пульта CAID не введеш.Тут лише один вихід,як порадив шановний Android-80,залити в апарат ключі через комп"ютер або з іншого тюнера. ca.,

Відсутній GAA

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-1
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #11 : 18:31:47, 22 Грудень 2010 »
Буду вдячний, хто виложить список каналiв i файлик з ключами на Cosmosat 7100.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #12 : 19:08:58, 22 Грудень 2010 »
Усе необхідне присутнє у розділі Globo 3000- 6000..

Відсутній GAA

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-1
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #13 : 20:14:53, 22 Грудень 2010 »
Дякую. Тобто, це клон Globo 3000- 6000 ?

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Cosmosat CR-7100
« Відповідь #14 : 20:34:43, 22 Грудень 2010 »
Так це клон стареньких глобо і софт і ключі аналогічні до вашого приймача.

 

CosmoSAT HD-7900 USB PVR і HD-7910 USB PVR Twin Tuner

Автор romirebРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 5
Переглядів: 2022
Остання відповідь 14:02:33, 09 Січень 2010
від fox-taras
Інструкція - обговорення. "Cosmosat 74*0"

Автор vfedorkivРозділ CosmoSAT

Відповідей: 19
Переглядів: 8909
Остання відповідь 08:59:25, 06 Січень 2014
від iva3
Обговорення навколо EMU "Cosmosat 74*0"

Автор bumer1978Розділ CosmoSAT

Відповідей: 24
Переглядів: 7341
Остання відповідь 20:51:50, 12 Березень 2015
від VANOS
Проблеми - Вирішення. Обговорення - "Cosmosat 74*0"

Автор bodyasatРозділ CosmoSAT

Відповідей: 17
Переглядів: 6960
Остання відповідь 18:25:22, 03 Серпень 2015
від oleg_lezha
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 19667
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січень 2019
від sasha19722201