Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який ресивер HDTV порадите.
bodyan:
Андрій визначіться спершу що саме ви очікуєте від приймача, який діапазон ціни вам пасує. А то прийдеться вам іще з 20 постів читати суперечок не зрузомілих вам.
Android-80:
--- Цитата: andre33 від 17:20:56, 21 Лютого 2010 ---Ferguson Ariva 100 HD видає HD відео не гірше дорогих тюнерів за 300 евриків
може я не гурман, але різниці не бачив, зато різниця у ціні ,
і якість складання на висоті !
--- End quote ---
Андрію, не пхай сюда то дрантя. Тебе підтримка не цікавить, чи ти тюнера змінюєш як шкарпети? Згадай опенбокс 300-800, глобо 5000, фергусон 3318-6318, можна продовжити...
А тут мова йде про апарати на лінуксі, софтова підтримка залежить в більшості не від виробника, а інтузіастів.
Для прикладу - дрім500-600. LINUX FOREVER An14
andre33:
Відповів на запитання Андрія СатГейт- надешевих ХД
тюнерах зображення нормальне , не гірше від дорогих
що на Аріві нема Лінукса то вже інша
тема , взагалі людина ,що створила тему питає про всі ХД тюнери,а не
тільки з Лінуксом , чи Аріва 100 не ХД тюнер ???
А що шарити може лише з 1 сервака , то софти думаю поправлять,
і не такий вже і металолом цей тюнер...
andre33:
Додам , що і ORTON HD TS 9600 -металолом - купа китайських запчастин-
бо не має Лінукса,
хоча має додатково 2 тюнер для DVB-T :)
і зображення ХД на висоті ca.,
alexsb:
Доброго дня. В мене таке запитання: вирішив купити собі Dreambox DM 800 HD. Тільки от проблемка, ціновий діапазон в інтернет-магазинах від 240 у.о. до 650 у.о....до моєї української душі ціна в 240 у.о. ближче лежить, а от здоровий глузд - сумнівається. Можливо це якийсь ровідняк? Можливо якісь китайські клони чи ще щось...Що вважає шановне товариство з цього приводу? Яка реальна ціна Dreambox DM 800 HD на даний момент часу. Дякую.
Навігація
Go to full version