Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який ресивер HDTV порадите.
toliktv:
--- Цитата: leksfb від 10:28:54, 24 Січня 2010 ---ipbox 91HD для шари підходить ?
--- End quote ---
відповідь знайшеш в цій же темі, 2 сторінка... ЯК можна не читати тему в якій щось запитуєш? :o
Вибір мені требя зробити для клієнта. Собі я буду брати Дрім 800 однозначно ( маю Дрім500, й знайомий з цією лінейкою) але на жаль фінансове становище недозволяє мені це зробити.... >:( :'( так як треба міняти й телевізор, а за хороший треба й відповідно заплатити ...
А на рахунок Скайгейта він вибір Media & Sat Leaders 2009...
NAZAR:
Якщо хто що знає-дайте відповідь-коли вже техносат врешті решт розродиться з НД тюнером???
leksfb:
--- Цитата: slavon від 10:07:46, 24 Січня 2010 ---З цих двох краще ipbox 91HD - він хоч під Лінуксом, а взагалі краще збирати гроші на Дрімбокса 800 !!!
--- End quote ---
Дрім 800 кітаєць- ІР box оргінал -гроті ті самі . Напевно зупинюсь на ірbox !
Blackbot:
Відколи взяв оригінальний Dreambox 800 ні разу у ньому не розчарувався. Для шари на мій погляд він кращий, якщо не ідеальний - після покупки шару налаштував за 5 хв. і все завелося з пів оберту. Підтримка софту та іншого, теж на високому рівні. У любому випадку рекомендував би все ж таки під-збирати гроші і купити апарат саме цієї фірми яка вже декілька років демонструє хорошу якість своєї продукції. А ще краще звичайно Dreambox 8000 але це вже просто додаткові функції для тих кому це по кишені.
ioan:
я от 800того китайця тиждень ганяв ,з мотопыдвысом , незагонив , вчора віддав клієнт задоволений . Сам дивлюсь айпібокс 910 , но собі теж замовив ще 800того китайця ,хата велика є де подіти. І що не говоріть а дрим все-таки дрим. Тут як мерседес - в реклами непотребує
Навігація
Go to full version