Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який ресивер HDTV порадите.
slavon:
По моєму цей чоловік igorillich прийшов на форум не за порадою як вибрати ХД приймач, а просто пополоскати нам тут всім "мізки", завіши нікому не потрібну дискусію. Якщо будь-який приймач, скажімо Дрімбокс є більш функціональний від скажімо від Глобо - то це функціональність в свою чергу вимагає більш глибоких знань та навиків в користуванні, від того нікуди не дітися, хоче користувач цього чи не хоче. ca., ca., ca.,
А Вам igorillich я хочу порадити - хочете найбільш простий в користуванні (найменш функціональний приймач) DVB-S2/mpeg4 беріть Віазадівський Стронг 7700/07 чи П+ Хулмакс і будете платити по 100-168 грн./міс за можливість дивитисся ФТА канали. :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитувати ---ще й на халяву як всі люблять щоб побільше та ще й за Free.В Мпег 4 теж їх не багато з 39 градуса а решта тільки картка або шурік.
--- End quote ---
Маленьке уточнення - халява була не з 39Е, а з 40Е і то в плані прийому не дуже якісна, але і вона нажаль вже скінчилась. ca.,
romireb:
порада перша при слові "стронг" негайно перехреститиь й миттево тікати від токого г@вн@
порада друга - Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR COMBO Plus
все інше не вартуэ уваги....крім дрімів ..(500/800/8000)
nico2:
перед тим як обсирати стронг треба хоча би в них розбиратись,якщо фірма і зробила пару взірців типу7700 та4405 і 4410 то це на замовлення віазаду та інших придурків які таким чином думали що в них не буде конкурентів, а уні бокси наскільки я памятаю що то з серії опеновської вже самі себе добре зарекомендували,вже практично нічого опеновського не має підтримки,тільки моделі які треба продати на сьогоднішній день це добре відомо особливо тут на сайті і все менше і менше людей хоче звязуватися з подібними марками
Astronomy:
--- Цитата: romireb від 14:01:41, 26 Січня 2011 ---порада перша при слові "стронг" негайно перехреститиь й миттево тікати від токого г@вн@
порада друга - Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR COMBO Plus
все інше не вартуэ уваги....крім дрімів ..(500/800/8000)
--- End quote ---
Ви, трішки не вірно сказали при слові опенбокс треба хреститися,а про Дріми все вірно сказали
vitivan:
Ось і є в наявності DM 800 PRO, кому велосипед, кому запорожець, а я пораджу цю модель хто розраховує на дорожчу модель. http://www.dm800sim2.com/sim2/content/53/20101109/514.html
але не забуваєм про бюджетний тюнер Оптикум 9500, де HD картинка найкраща впорівнянні з іншими тюнерами навіть з дорогими!
Навігація
Go to full version