Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Який ресивер HDTV порадите.

<< < (27/34) > >>

igorillich:

--- Цитата: ioan від 21:12:03, 24 Січня 2011 ---Що тут казати, кому й запорожець машина, а кому й мерс тарадайка

--- End quote ---
Як на мене - повідомлення не в тему.

nico2:

--- Цитувати ---якщо для вас це важко
--- End quote ---
,не для мене- віддаю вже прошитий починає звонити а як переставити канал, а як зробити щоб було так як на вашому стронгу і тоді мені вже дуже важко!

fox-taras:

--- Цитата: bodyan від 13:02:13, 25 Січня 2011 ---Для отримання поради стосовно HD приймача радив би спершу визначитись з максимально можливою сумою, котру ви б могли виділити з бюджету. Ну і звісно, ж що саме ви хотіли б отримати по функціональності.

Варто звернути увагу на те, що для дешевих приймачів, ПЗ публікується в міру популярності. Немає продажів - немає ПЗ (Openbox F-300, X-8x0, Globo 7010A, 3000- 6000.. ).
Стосовно приймачів на лінуксі - яскравим прикладом являється Dbox-2, котрий попри свій вік силами ентузіастів і досі залишається хорошим приймачем з усіма необхідними принадами перегляду платного тб.

--- End quote ---
Правильно bodyan пише спочатку треба знати фінансову спроможність а тоді радити який тюнер.Наприклад я продаю різні тюнера.  Людині пояснюю що ціна відповідае якості тюнера,відкриванню каналів і.т.д І після цього можна радити відносно фінансів тюнер.

Остап:
Скажу лише, що мене не цікавлять ні кардшарінг, ані медіаплеєр, ні запис на HDD...
Лиш стабільність в MPEG4 i DVB-S2.
А для чого тоді тюнер рівня НД якщо ви не збираєтеся дивитися канали через кардшарінг.Невже ви думаєте що каналів рівня DVB-S2 так і кишить на спутниках та ще й на халяву як всі люблять щоб побільше та ще й за Free.В Мпег 4 теж їх не багато з 39 градуса а решта тільки картка або шурік. Може вам вистарчило б тюнера рівня Мпег2 навіщо переплачувати?

bodyan:
Тоді для вас приймачі найнижчої цінової категорії:
Ferguson Ariva 100E ~ 90 у. о.
Opticum HD X403p ~ 125 у. о.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version