Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Який ресивер HDTV порадите.

<< < (26/34) > >>

nico2:
Друже тільки не гнівайся,дрімбокс це москвич до якого завжди потрібно запчастини, а атлас це мерседес сів і поїхав так я тебе зрозумів?

Astronomy:
якщо Ви з дрімом не розібралися то не треба говорити що тюнера (dreambox500,dream800)це є  тюнера не для широкого використування!якщо ви не можете настроїть дрім відайте спецам,а взагалі це називається (ефект кривих рук)

nico2:
я якраз і розібрався перший раз прошив і охрінів від прибамбасів скільки треба зробити щоб запустити дракона,тим більше в мене кабеля довгі і його перетворювач всирався щоб зробити з 12 вісімнадцять,і написав спеціально для тих хто мені доказує що це чудо тюнер щоб почитали один з уроків а їх
Урок№1
Урок №2 - Как в этом всем разобраться
Урок 3 - установка имиджа.
Урок 4 - установка сетевого соединения.
Урок 5 - установка спутников.
Урок 6 - установка эмуляторов и «ключей».
Урок 7 - просмотр СатТВ на компьютере.
Урок 8 - Запись ТВ на HDD компьютера через Dreambox.
Урок 9 - резервное копирование.
Урок 10 - Устанавливаем аддоны и плугины.
Урок 11 - Устанавливаем скины (оболочки).
Урок 12 - 6 конверторов через DISEqC 6/1.
Урок 13 - Грабим спутниковый интернет.
Урок 14 - Кардшаринг на Дриме.
Урок 15 - Linux для Дримоводов!
Урок 16 - Спутниковый интернет через Dreambox.
Урок 17 - Проверяем работу эмуляторов и карточек.
покажіть це любому нормальному кліенту і послухайте його відповідь ця відповідь і буде що насправді представляє собою цей аппарат в користуванні особливо коли ти йому прошиеш а через тиждень зявиться канал кодований в бісс ,я вже задовбався пояснювати і хто не розуміє чого я до них так відношуся хай читає мої пости з початку це все одно що доказувати Білу що його віндовс хуже лінукса,а я про дріми навіть писати більше нічого не хочу

igorillich:
Sashko, дякую. Неодмінно врахую.
Нарахунок марки телевізора - Sony KDL - 32p30xx та Philips 19PFL3403.
Не рішив лиш куди поставлю - в зал чи в спальню.
Якщо в спальню - тоді на Філіпсі все одно буде ідеальна якість. Навіть ящо приймач не дуже.
Скажу лише, що мене не цікавлять ні кардшарінг, ані медіаплеєр, ні запис на HDD...
Лиш стабільність в MPEG4 i DVB-S2. Ну й стабільна робота програмного забезпечення.
І протокол 1.1 . Та він, наскільки я знаю є в усіх HD.
P.S.
Буває, що запорожець в хороших руках багато років служить хазяїну, не ламаючись.
А буває, що мерседес кожен тиждень приходиться на СТО пхати.
Особливо, якщо він старий і дрантивий.
А єслі єщо і хозяїн такой...

Astronomy:
якщо для вас це важко скачайте готовий імідж його вилижив  Android-80(за що йому виликий респект)тут вже нічого не реба робити(емулятор,список каналів,мережа,дісекі)все зроблено!якщо не вийде тоді відправте мені я вам зроблю (безплатно) ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version