Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який ресивер HDTV порадите.
nico2:
як можна порівнювати Атlas asr 5000 з оптікумом 9500 HD ,на якому лише єдина прошивка працює з шарою,картинку, інтерфейс від глобоподібних, спочатку треба потримати в руках один та другий попробувати настроїти на ньому шару а потім писати шо в ньому привабливіше при різниці в ціні 25 уе,атлас на ринку десь три місяці але всі прошивки пашуть без проблем, на відмінність від оптікума який мали розжувати за два роки до останнього байта в прошивці, атлас свіжий жовторотий але шару на ньому запустить дитина, а проблеми з частотами на оптикумі чи ми взагалі нічого на форумах не читаємо?
seha:
Пора цю тему закривать!! Дріми і тільки вони, і більше нічого O0
bodyan:
Для отримання поради стосовно HD приймача радив би спершу визначитись з максимально можливою сумою, котру ви б могли виділити з бюджету. Ну і звісно, ж що саме ви хотіли б отримати по функціональності.
Варто звернути увагу на те, що для дешевих приймачів, ПЗ публікується в міру популярності. Немає продажів - немає ПЗ (Openbox F-300, X-8x0, Globo 7010A, 3000- 6000.. ).
Стосовно приймачів на лінуксі - яскравим прикладом являється Dbox-2, котрий попри свій вік силами ентузіастів і досі залишається хорошим приймачем з усіма необхідними принадами перегляду платного тб.
nico2:
Не знаю як іншим ,але в мене на рахунок дрімів склалося враження що це приймач для задоволення его асушників,скільки до нього треба прибамбасів,і ком порт,і лан і емуляторів з енігмами ,нагадує мені кліента який на глобо прописав на драконі 22 супутника в якого йшли пять орт з готбірда,4 ртр і т.д.,якщо є бажання сидіти біля компу скачувати плагіни і тащитись ось це на шару запрацювало а ще ось це,я не думаю що залишатиметься час на перегляд якогось фільму,тим більше до сих пір не можу знайти щось універсальне для 500 щоб все працювало як на звичайному тюнері з драконом, людина купила а інтернета ще не має хоче дивитися перший національний, інтери словом те що йде з дракона ,вибачте це не апарат для простого кліента це навіть для мене геморой,а прошиваю всі які тільки є тюнери ,а що стосується атласу підключив до нету ,зробив кошельок веб мані ,перерахував гроші на сайт ввів пароль ,логін, порт, ай-пі, все останне тюнер оприділив автоматом і все працює ,а почитайте но урок про налагодження айпібоксу, дрімбоксу все я думаю стане вам ясно.
Astronomy:
--- Цитата: nico2 від 16:44:22, 25 Січня 2011 ---,а почитайте но урок про налагодження айпібоксу, дрімбоксу все я думаю стане вам ясно.
--- End quote ---
не можна рівнять мерседес і москвич!в дрімі все просто, тільки треба час щоб розібратися,я поставив багатенько ліноксових(Dreabox 800,dream 500,ipbox ,Dbox2) і в людей працює без проблем(в навіть повних валянків)!той хто працює на ліноксових тюнерах той не перейде на тюнера рівня глобо,опенбокс,і так далі.........
Навігація
Go to full version