Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Який ресивер HDTV порадите.

<< < (24/34) > >>

ioan:
Що тут казати, кому й запорожець машина, а кому й мерс тарадайка

tosat:

--- Цитата: ioan від 20:53:36, 08 Липня 2010 ---
то напевно дивлячись яка прошивка, бо в мене якраз дрим получаэться заторможений, а 910 літає
і взагалі як для клієнта то 91 айпі а для себе то дрим, хоча я для себе взяв обидва

--- End quote ---

Юзав я перед Новим роком декілька дрімів 500HD, після того попався 800-й китаєць - так от саме він якраз і заторможений, навіть коли ходиш по менюшкам то є затримка 1-2 сек..на оригіналах шв. переключення навіть кодованих каналів по тьоті шурі  <1сек.

Android-80:

--- Цитата: igorillich від 21:00:45, 24 Січня 2011 ---Зупинив свій вибір на недорогих і без лишніх наворотів Globo (Opticum)9500 та Globo (Opticum) HD X403p. А іще є Furguson Ariva 100. Правда, він вселяє менше довіри.
Відгукніться, у кого є подібні апарати.
Важливо - стабільність апаратної частини і софту.

--- End quote ---
Ви би для початку вказали марку свого телевізора :-Р А то я вже мав нагоду протестувати глобо-аріви на нормальному тб an24 :'( >:(
А якщо по темі то я би з бюджетного взяв краще- Atlas ASR-5000. Софт непоганий, залізо хороше(проц, пам"ять, відео), медіаплеєр підтримує багато відео-аудіо форматів і т.д. O0

ЗІ. З бюджетних апаратів(глобо, фергусони, тайгери),-атлас має офіційну гарантію в стронг-Юкрейн 1 рік. Ну і техносати, но вони мені щось не до вподоби. derisive.gif

sashko:
Я б зупинив би свій погляд на тюнері Opticum 9500 HD - значно більше оснащене залізо в порівнянні з Атlas asr 5000 - тай ціна привабливіша. Крім того 9500 може запускатись або своїм софтом або Енігмою з виносної флешки. А в тюнерах IP BOX 91 HD я остаточно розчарувався ...

afiz:
А хто щось може сказати про Galaxy Innovations GI-S8290, ціна приваблива, відкритий Linux, як він в ділі, якість картинки та шара?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version