Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який ресивер HDTV порадите.
DiD /7AHAC:
--- Цитата: andre33 від 04:45:19, 11 Червня 2010 ---Візьміть Ортон 9600 ТС , 2 тюнера на борту ( САТ та наземний MPEG4)
Всі потрібні канали та пакети при відповідних налаштуваннях працюють ОК!
--- End quote ---
Загалом це цікава пропозиція. З огляду на те, що нас чекає Євро2012, то приблизно у 2011 році мали би з'явитися вже перші канали в цифровому наземному стандарті. Тести 8, якщо не помиляюсь, загальноукраїнських каналів уже проводилися у межах Львова в січні місяці. А пригадавши, що Україна зобов'залась ввести цифрове наземне телебачення до 2015 року, є ще одним плюсом у виборі даної моделі. Принаймні альтернатив поки зовсім не багато.
Тому, якщо ви простий користувач та не маєте бажання й часу розбиратися з усіма тонкощами лінукса та апаратів, які працюють на його основі - то, напевно, для вас це найкращий вибір(на сьогодні). ca.,
slavon:
--- Цитувати ---З огляду на те, що нас чекає Євро2012, то приблизно у 2011 році мали би з'явитися вже перші канали в цифровому наземному стандарті. Тести 8, якщо не помиляюсь, загальноукраїнських каналів уже проводилися у межах Львова в січні місяці.
--- End quote ---
І все успішно було спущено на тормазах, в догоду кабельщикам, наземним ефірним і САТ ТВ провайдерам, після другого туру Президеньких виборів в Україні. Тепер на деяких форумах проскакує інфа що в Україні вже не будуть впроваджувати DVB-T, а відразу перейдуть до DVB-T2, а наскільки мені відомо новий стандарт DVB-T2 ще навіть до кінця не випробуваний та не стандартизований, тож поки наші державні бюрократи розродяться на DVB-T багато води в Дністрі з цього часу протиче. :2funny: :2funny: :2funny:
А так Ортон ТС9600ХД цілком прийстайний ХД апарат для пересічного піпла. ca., ca., ca.,
romireb:
orton/opticum 403p як рай для не спеців ... просто дешево сердито й типа "круто".....
"маленький герой" як його окрестила рекламна группа orton.ua
toliktv:
В даному випадку я би взяв китайця Дріма 800. Не наскільки він страшний, як його малюють :) ...
Але якщо є деяка боязнь, то беріть Skygate HD, там все просто, й все працює...
Vovi:
Я би порадив IPBOX 910, хоча трошки більш загальмований в порівнянні з дрімом 800, але картинка ХД краща (моя думка). про китайців 800 можна говорити коли пропрацюють хоч рік і як масово не будуть вилітати. ну а для спрощення користування - ORTON, 9600 чи x403p, адже тюнера з лінуксом для творчості та задоволення. а просто дивитись - 9600.
Навігація
Go to full version