Технічний відділ > Майстерня

Сервісні коди для ресиверів. (Масткеркод)

<< < (3/6) > >>

magdak:
Поможіть найти пін-код для тюнера -  Lemon-030-p бо неможу розблуковати.

bodyan:
SAT+ S 3.1 і мастеркод
В доволі цікавий спосіб сьогодні я вирішив відновити основний код даного приймача. Отримав я приймач з проханням посортувати канали. Про ему тут і мови не могло бути, адже на дні не було завітних 194.dat(це тип голови який стоїть у Стронгах 6155). Перебравши всі відомі мені можливі коди (нагадаю у Стронгів 6хх5 це 1004) і перелопативши інформацію в інеті, стало зрозуміло, що мастеркода знайти мені не суджено. Тому, знайшов батьківську сторіночку telesystem.it стягнув софт і програму-завантажувач(такий же як для 6хх5), залив  :coolsmiley:, а віз як то кажуть і далі там.
Тоді я вирішив проексперементувати:) Відразу хочу сказати що принцип завантаження такий ж як і у Стронга 6хх5. Для початку я скористався замінником загрузчика BootLoader (програма, замінююча завантажувач (boot) приймача [vers.4.6.7ps]). Після таких дій не намагайтесь залити стандартний софт, це нідочого не приведе:). Відразу ж поясню що я зробив. Заливши замінник буту ми "стерли" старий софт з його встановленим кодом. Далі переходимо до процедури відновлення бута. Для таких речей існує SRT6 return to original boot via RS-232. Завантажуємо дана річ приведе до повернення стандартного бута. Після чого аж тепер можна заливати стандартний софт завантажений з telesystem.it. По завершенню дій ми отримаємо ПЗ зі стандартним кодом - 0000. Удачі

bodyan:
Globo 3000- 6000.. - 1004
Globo/Opticum 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus - 2046
Globo 7010A,7100A, 7010 - 2046
Globo 7010CR - 9486

llyova:
Може хто для Eurosat 3023 знає?

oleho:
Спробуй 3327

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка