Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Знайомство з С-діапазоном
lvoldemar:
До того, як Роскриптом закрили російські канали з 40Е, це був чи не єдиний варіант перегляду не кастрованих версій цих каналів FTA.
vic:
Колись в 90х роках минулого століття великою популярністю у нас наприклад в Тернополі користувався С-діапазон..в той час в нашому ефірі крім УТ -1 нічого не було..такий конвертор продавався на ура за 150уо(це в той час були великі гроші!!)..комплект саттб вартував понад 900уо,попит був великий..брав народ в основному заради трьох каналів-ОРТ,РТР,НТВ...
Не потрібно говорити,як низько впав нині рейтинг цих каналів..
Звичайно потрібно мати можливість дивитись все що можна,але на мій погляд краще шукати альтернативні шляхи доступу до російських телеканалів...
Хоча з іншої сторони цікаво почути продовження цієї теми!!
tosat:
--- Цитата: vic;6160 ---на мій погляд..С-діапазон безперспективний,тупиковий варіант..і вартість конвертора такого наближається до вартості металобрухту..соррі..спробуйте мене переконати!!
--- End quote ---
якщо вартість конвектора - вартість металобрухту - то нічого не мішає спробувати...
--- Цитата: lvoldemar;6163 ---До того, як Роскриптом закрили російські канали з 40Е, це був чи не єдиний варіант перегляду не кастрованих версій цих каналів FTA.
--- End quote ---
Особисто я ОРТ та РТР дивився ще на аналогові тьюнера, коли їх перевели в "цифру" спробував з 40Е, правда прийшлося поміняти поляризатор, дивлюся і по нинішній день.На даний момент в Роскрипті закодовано там лише пару каналів - ОРТ та ОРТ+2, решту - це РТР,РТР+2,дві "Культури та спортивний канал "7ТВ", кодування біс, можна дивитись...
Всім успіхів та ще раз хочу поздоровити всіх зі св"ятом Радіо !!!
Навігація
Go to full version