Приймачі DVB-S/S2 > Opticum 9500/9000 HD 2CI 2CX E Plus
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
Кіса:
Там де вводите дані шари є три чекбокси - Активний сервер,EMM есть і DNS есть.
VictorZ!:
ТАКА ПРОБЛЕМА- прописано 3 ідентичних сервера з ідентичними параметрами, різниця тільки в портах, всі три зроблено активними.
проблема: працює тільки з першим сервером, тобто, якщо в 1 сервері прописаний порт НТВ, то тріколор вже не показуватиме, пропишеш першим тріколор- нема НТВ. Що де міняти, може хто підкаже ?
Пінгуються всі 3 сервери, адже це 1 і той самий сервер, порти тільки різні.....
nico2:
треба пробувати запустити по черзі все на першому сервері ,тобто міняти порт,якщо на першому буде працювати тоді з других не йде обмін, а на яких портах він ще йде не знаю треба пробувати, принаймі знаю щоб працювала шара треба підбирати сервер так мені пояснив друг і сам ставав на ці граблі і тоді пішло
VictorZ!:
--- Цитата: VictorZ! від 17:40:43, 25 Січня 2011 ---...............................................................................
Пінгуються всі 3 сервери, адже це 1 і той самий сервер, порти тільки різні.....
--- End quote ---
Ото ж повторюю, працює тільки з першим сервером, пінгуються всі три - хоча це трохи й неправильно сказано, сервер один і той самий, порти тільки різні :
Сервер1: сервер_шари.ком порт 554
Сервер2: сервер_шари.ком порт 621
Сервер3: сервер_шари.ком порт 9999
Коли в першиому сервері міняю порт на такий, як в 2 або3, то працюють тільки пакети 2 або 3, тобто працює з тим портом, що прописаний в 1 сервері.
По ком-порту нормально працює з глобіком- всі три пакети, про дрімбокс і так ясно - працює все нормально, аз цим 9500 - непанятно an24 9_4 *-G
carder:
Всім привіт! Взяв даного реса прикольний девайс по ашровозу працює погано, два сервака забив дані по 023700 та 4ае1 тобто забив дані на 4 сервака по різним портам і тепер проблема +++ вмикаєтся без проблем а трико треба очікувати від 10 до 30 секунд поки вімкнеця канал.
В чому може бути проблема софт останій стоїть >:( >:( >:( *-I ca.,
Навігація
Go to full version