Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Сом порт самсунг 9400

(1/2) > >>

vlad6363:
Сом порт  самсунг 9400  як розпаяти  ???

Android-80:

--- Цитата: Yaro від 11:12:40, 17 Квітня 2009 ---А подумати перед тим, як написати? Що малося на увазі? СОМ-порт на Самсунгу вже розпаяний  *-A Може як розпаяти СОМ-портовий шнур??? Звичайний простий неповний нуль-модемний шнур, 3 дроти: 2 вивод на 3й, 3й - на 2й, 5й- на 5й.

Теми відкриваєте, друзі Перці, а форум почитати та пошук задіяти чи погуглити - вже руки не доходять ???  :o

--- End quote ---
Славік, не гарячкуй! Людина з однієї сторони права і форум для того існує, щоб допомагато, но я не до того. По суті:
-ком порт в сама є лишень на мамці і не виведений назовні.
-є фак у нас на форумі у відповідному розділі, но оскільки форум на проміжному хості, то тимчасово долучення недоступні. Через то людина і зтворила тему.
-зараз пошукаю фак у себе і викладу, бо ж не всі такі мудрі як ми))))) An14

Yaro:
Ну то виклади десь на файло-обміннику, може ще комусь пригодяться...просто задовбало в сотий раз одне й те саме питання бачити на форумі, це при тому, що гугль дає відповіді практично на 99% поставлених йому запитань. Якщо вміти шукати - то все твоє...віруси частенько теж - оце пльохо, ну та хто не рискує, той не п"є шампунь...

Ех, насердили мене вже сьогодні крєпко, в таке величезне свято, от я й троха не стримався. А, нема чого воду в ступі товкти...

Android-80:
Ну ось власне і сам фак. Користуйтесь на здоров"я, кому потрібно.

ЗАВАНТАЖИТИ

vlad6363:
дуже дякую  O0
я просто пошуком не знайшов
мене цікавить як на мамці  самсунга  відносно ком порта як там ,які виводи задіяні там їх 10 шт -а от який до якого  an24

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version