Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Хто б як зробив?

<< < (2/3) > >>

Yaro:

--- Цитата: decebel2 від 11:57:18, 08 Квітня 2009 ---А ЯК ЗДОБУТИ ЗНАННЯ,НЕ МАЮЧИ НАЛЕЖНОii ПРАКТИКИ???

--- End quote ---

Та дуже просто: практикувати знання :) Логічно?  :2funny: Там і досвід з"явиться...

decebel2:

--- Цитата: Yaro від 12:03:17, 08 Квітня 2009 ---
--- Цитата: decebel2 від 11:57:18, 08 Квітня 2009 ---А ЯК ЗДОБУТИ ЗНАННЯ,НЕ МАЮЧИ НАЛЕЖНОii ПРАКТИКИ???

--- End quote ---

Та дуже просто: практикувати знання :) Логічно?  :2funny: Там і досвід з"явиться...

--- End quote ---
I я про те!!! якщо б менi не були потрiбнi поради чи досвiд тих,хто працюе с першого дня тсупутникового тв, навiщо б менi взагалi потрiбно було щось тут писати???

Yaro:
Читаємо уважніше: ПРАКТИКУВАТИ ЗНАННЯ :) Уловлюється думка чи пояснити детальніше?  :2funny:

bodyan:

Цiкаво,bodyan чого ж ви мене так не любите? у кожному постi якесь нарiкання вiд вас..

--- End quote ---

Ну прям політичне переслідування  :2funny: Мені особисто всерівно хто б написав цей пост , головне щоб не флудили, а писали по ділу.

Відносно вашого повідомлення - особисто мені , а також думаю усім іншим користувачам нехотілось, щоб на їхніх домівках практикувались новачки, після неякісної роботи яких, приходиться довбати свіжі стіни :)

sashko2:
робив з десяток таких заказів  .
1.треба все заздалегідь обговорити з клієнтом про ціну.
2.розказати ,що буде стояти.
3 показати які канали буде дивитися клієнт.
4.на обладнанні не єкономити,особливо на КАБЕЛІ !
5.від єфірки та супутника бажано кинути ОКРЕМІ кабеля.
6.якщо в клієнта багато $ нехай купить офіційну картку +++.
7.МВ+ДМВ+4*5*13*75*90*(квадро головки) - за роботу брав не меньше         
 300-400$ (2 дня роботи , це на двох)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version