Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Конвертори С-діапазону
Dirty:
спеціально для непосвячених ще одна карта покриття супутника, на цей раз 40е
ось відгук людини з Сімферополя
--- Цитата: Сателлит ---Ставил я этот конвертор на антенну МАБО (Польша) 60 см специально проверить возможность приёма 40 градуса. Шкала попугаев на Openbox 300 была полная с облучателем, без онного - 25-30%.
--- End quote ---
відповідаю на запитання чому саме такий конвертор - так як я не маю абсолютно ніякого досвіду спілкування з С-діапазоном, чув тільки білібурду на кшталт треба величезні антени (і на форумі те ж таке говорять виявляється), а на форумі альяно є просте і доступне описання як збільшити рівень сигналу саме на такому конверторі, то і вирішив зупинитися на ньому...відповідно буде і де запитання задати, якщо виникнуть труднощі
повторю все як звичайна макака, зловлю - а потім вже можна буде експериментувати :cool:
пі.сі. тільки засрали ринок сат-тб настільки, що цікаві та якісні речі я навіть не сподіваюсь знайти
vic:
Не розумію ,що ви хочете дивитись на 40град?
http://www.lyngsat.com/eam1.html
Rosscrypt?MPEG-4?
Так тут достатньо і в нас 80см антени-а зміст??
Мова йшла по досить східні супутники 80 і далі..тут в нашому регіоні потрібна досить великого розміру антена і чистий горизонт..
Крім того,я написав,що такого типу конвертори не рекомендував би ставити на офсет..краще пробуйте комбіновані -окремо рупор,окремо конвертор...якщо є бажання експериментувати..слава богу я цей етап уже давно пережив..
Dirty:
--- Цитата: vic;5752 ---крім того і антенну дійсно потрібно для нашого регіону як мінімум 1.80м
--- End quote ---
--- Цитата: vic;5752 ---Так тут достатньо і в нас 80см антени
--- End quote ---
і мова взагалі-то шла просто про прийом с-діапазону, про 49е Гоша казав, про 40е
і чому б не спробувати???? не у всіх же антени у важкодоступних місцях - декому рукою подати, на кришу5 поверхівки вилізти
пі.сі. а взагалі-то, не личить адміністрації форуму у себе ж на форумі флудити - гілка як називається?
Український SAT-TV форум > Різне > Куплю-продам
і почали відразу закидувати тему :mad:
це ж Вам не Теревенька! :D
vic:
Гоша..як маєш бажання побавитись то під"їдь до мене додому в мене подібний конвертор є в дома..з опромінювачем ..потім розповіси,від чого там можна потащитись..
ioan:
в С діапазоні без опромінювача ловлю на 40Е кілька каналів навіть йшов звичайний ОРТ но вже закривсь ,тюнер опен х800 а вот настроїти на дрім нічого не вишло ,про 80Е нічого сказати неможу,так як для мене пока недоступний(тре ще пару дерев зрізати).Тарілка 1.20 ,сигнал 50% по опену.
Навігація
Go to full version