Технічний відділ > Практика встановлення антен.

5E+13E+19E+4W та 1W

<< < (2/3) > >>

sat-pl:
Конвектор туда ніяк незапхати )))) колись в мене амос і шор працював на один конвектор но при цьому сигнал був тільки 60шор і 55амос...

hmura:
А точніше.Мало місця між Amos i Sirius?
[/quote]
Місця трохи мало , але всьо нормально ставиться но впаде сигнал на Амосі тому ,що його потрібно буде чуть відхилити. Якщо маеш навики в установці антен то все мае получитися я як доставляв Тор перший раз то пробавився біля півтора години поки добився щоб нормально працював Тор і Амос , тепер та процидура становить 10-15 хв.

дядя Міша:
То вже було!Можна по різному!Читати розділ- форум "Чайників"або незнаю де писати. ;)

Jurasic.UA:

--- Цитата: sat-pl від 19:38:41, 07 Квітня 2009 ---Конвектор туда ніяк незапхати )))) колись в мене амос і шор працював на один конвектор но при цьому сигнал був тільки 60шор і 55амос...

--- End quote ---
А якщо конвертор меншого розміру ніж звичайний? І з вигляду на моїй антені між Тором та Амосом місця є.Хіба лиш проблема в тому що треба давати в притул до Сіріуса.Спробую. *-I

Ogirok:
Я ніколи не доставляв головки на Thor, але:
у зв'язку з тим, що антена з Ваших слів 1,2м - головку припасувати буде набагато простіше, ніж на антені 0,85м. - У більшої антені головки розміщені на більшій відстані одна від другої.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version