Автор Тема: Блок живлення Globo 6000  (Прочитано 1010 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vef

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 40
  • Рейтинг: +20/-6
  • Vef
Блок живлення Globo 6000
« : 18:42:43, 04 Квітень 2009 »
Блок живлення Globo 600.
Напруга на виході в половину менша!!!
Допоможіть будь-ласка доброю порадою.
Не дивись на зовнішність мою, а дивись, який я з середини.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #1 : 21:27:27, 04 Квітень 2009 »
Блок живлення Globo 600.
Напруга на виході в половину менша!!!
Допоможіть будь-ласка доброю порадою.
Оптопара, шим-та будь що може бути. Варто скористатись схемою-все стане ясно!

Відсутній RIZIK

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 329
  • Рейтинг: +1173/-7
  • Волочиськ
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #2 : 14:06:02, 05 Квітень 2009 »
vef  міняй  електроліти в обвязці  мікрухи недавно теж таке було.

Відсутній vef

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 40
  • Рейтинг: +20/-6
  • Vef
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #3 : 19:09:11, 10 Квітень 2009 »
Дякую! Міняв конденсатори, і не тільки.
нічого не спрацювало!!???
 :( :( :(картина таж сама :(
Не дивись на зовнішність мою, а дивись, який я з середини.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #4 : 21:24:08, 10 Квітень 2009 »
вихідні кондюки всі нормальні..?раз мав таке, що був не "вздутий", але ємності не мав...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній pitsat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 256
  • Рейтинг: +432/-0
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #5 : 22:45:53, 10 Квітень 2009 »
Напруга на виході в половину менша!!!
А власне половина якої, +30V, +22V,+12V,+5V,+3V??? Які зовнішні признаки?

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #6 : 07:04:01, 11 Квітень 2009 »
Напруга на виході в половину менша!!!
Напруги міряв, коли БЖ приєднаний до основної плати чи коли від"єднаний? На матері тобі може підсадити одну напругу, а всі інші теж занизить.Буває всяке,не кажу, що в тебе саме той випадок, це так - ІМХО.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #7 : 07:22:38, 11 Квітень 2009 »
Можливо, що проблемка можлива в С1 або дивись на стабілітрони, не варто забувати і про шим. Тільки не переплутай бо в глобо їх є два типи: 5МО і DMO.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #8 : 07:28:50, 11 Квітень 2009 »
а на індикаторі що видно..?
також чи не чути тихенького "цокотіння" ?
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #9 : 19:04:33, 10 Вересень 2009 »
вийшла з ладу 5МО365R а також резистор що стоїть на місці FB1, номінал невідомо (обгорів) але в деяких схемах вказано що стоїть щось типу дроселя та мабуть обривного, хто знає точніше підкажіть чим можна замінити що туди впаяти просто перемичку? (бо декілька тюнерів розібрав там типу дроселя щось таке стоїть)

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #10 : 19:58:51, 10 Вересень 2009 »
Феритова трубка-дросель. Став сміло на 20 ом резистор, вже пару раз так робив і все працює ;)

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #11 : 10:59:06, 22 Вересень 2009 »
замовив на фірмі КА5М0365R (потрібна була DIP8 корпусі), та прийшла та що в  4 виводному корпусі TO-220F-4L(типу транзистор). чи вони взаємо замінні, і яка схема розпайки???
« Останнє редагування: 11:10:11, 22 Вересень 2009 від Ankl »

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #12 : 08:33:56, 23 Вересень 2009 »
кому цікаво забирайте

Відсутній orko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 112
  • Рейтинг: +29/-2
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #13 : 10:20:00, 07 Жовтень 2009 »
Є така проблемка - Сигнал постійно скаче від 0 до верхнього значення і відповідно картинка рветься та сиплеться кубіками. Хто може з таким стикався. Думаю проблема з БЖ. Куди в ньому в першу чергу дивитися. Візуально нічого не проглядається. Я невеликий спец, хоча перепаяти та заміряти напругу можу. Хто що може сказати?

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Блок живлення Globo 6000
« Відповідь #14 : 10:23:32, 07 Жовтень 2009 »
Міняйте конденсатори.На напрузі 3,3В обов"язково.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7312
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2988
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2659
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2836
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5411
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan