Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
В Україні з"явилась цифра
avalon13:
--- Цитата: vladyu від 05:02:39, 14 Березня 2012 ---в свое время У свій час продавали польські антени з блоком живлення з регулятором напруги , так шо робитиме на ура
а вообще самий лучший усілітель взагалі найкращий підсилювач це сама антена
--- End quote ---
Згідний, що антена найкращий підсилювач, але при віддалі 90км до передавача самої антени буває замало. Знаю я про ці блоки живлення, але нема бажання звязуватись з їхніми сепараторами, конструктивно вони не витримують ніякої критики. Варіант з живленням від тюнера більш прийнятний, навіть з врахуванням втрати підсилення.
vladyu:
таке питання яка поляризація приймальних антен?
slavon:
Такаж сама як і для аналогу - горизонтальна
gastarbaiter:
апарат вже на руках
Newman:
--- Цитата: zioom від 19:03:46, 22 Березня 2012 ---Сьогодні попав мені до рук Strong 8500.
Перше враження нормальний ресивер користуватися зручно та просто після сканування показував тільки інтер но коли включив інший (кодований канал) то через хвилини три почали показувати усі канали. Про якість картинки іще нічого нескажу немає можливості підключити до нормального телевізора у мене дома немає звичайної ефірної антени :)
--- End quote ---
Можна весь список каналів які показують через DVB-T2 ? І на яку відстань від ретранслятора буде ловитися сигнал?
Навігація
Go to full version