Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
В Україні з"явилась цифра
VANOS:
Раніше один знайомий запропонував мені готуватися до робіт по настройці наземного цифрового телебачення, навіть обіцяв золоті гори. Але прочитавши форуми, поки що думаю зарано. Напевно буду працювати в напрямку супутникового. Ще один знайомий має кабельну мережу, збирався продавати, так я думаю в недалекому майбутньому клієнтів побільшає, тож піду з ним поспілкуюсь на пиво зароблю. :2funny: :2funny: :2funny:
Ну а саме майбутнє за китайцями :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, головне щоб процес з приймачами пішов, а там Китай підтягнеться зі своїми дешевими приймачами.
slavon:
SashaTv An14 Хочете своїми словами, буде Вам своїми ... :2funny: :2funny: :2funny: Єдина , на сьогоднішній день задача Зеонбуду відкачати якомога, більше бабла- з каналів що підписали безальтернативний і безправний догоовір на поширення сигналу в наземній цифровій мережі по завищених тарифах навіть у порівнянні з тим же аналогом, з клієнтів мережі, на безальтернативних приймачах, при нафіг нікому потрібному кодуванні наземного сигналу в межах країни і тд. тп.
На місці медіа-груп, із їхніми рекламними можливостями, б особисто, організував таку антирекламу для Зеонбуду, при якій йому надалі не було б жодного бажання, завищувати тарифи на послуги і він працював би в по обгрунтованих, ринкових цінах, бо організувати альтернативну трансляцію каналів через супутник чи по ІР - мережах на кшталт "Катріни" зараз не викликає особливих проблем... ca.,
SashaTv:
Так як подібні тлумачення не несуть ніякої інформативності-то вони мають закінчуватись словами:- на мій погляд,imxo тощо.
--- Цитата: slavon від 13:49:32, 07 Березня 2012 ---і він працював би в по обгрунтованих, ринкових цінах
--- End quote ---
Слово ринок тут недоречне-так як Зеонбуд є монополістом в даній ніші.А от коли з'явится альтернативний провайдер/и/ -то тоді ціна стабілізуєтся./Пригадайте динаміку цін на послуги мобільних операторів спочатку і до тепер/.
--- Цитата: slavon від 13:49:32, 07 Березня 2012 ---, бо організувати альтернативну трансляцію каналів через супутник чи по ІР - мережах на кшталт "Катріни" зараз не викликає особливих проблем... ca.,
--- End quote ---
Абсурд-так як ціна на таку "альтернативу" не є принаймі рівнозначною ефірному TV/а в прикладі трансляції в ІР-мережах взагалі цікава і викликає посмішку.Мова звісно про ціну обладнання для прийому/.
slavon:
--- Цитувати ---Слово ринок тут недоречне-так як Зеонбуд є монополістом в даній ніші.
--- End quote ---
Може не доречне, але на каналах також, не дураки працюють, вони ж розуміють що аудиторія глядачів що дивиться їх канал зі супутнику співрозмірна аудидиторії що дивиться той же канал з аналогового ефіру чи кабелю. А кожен клієнт це потенційній покупець товарів що рекламуються на каналі, а значить це збільшення доходів за рекламу. Підтвердження цього - за останній рік-два на трьох-головому в ФТА+БІСС повернулися ICТВ, Новий, ТРК Україна, Інтер. Аудиторія ж Зеонбуду зараз практично рівна нулю, і я дуже сумніваюсь в тому що поки повністю не вирубають аналог пересічний піпл буде переходити на цифру, бо той хто хотів вже давно дивиться цифру з кабеля або супутнику, залишився тільки той піпл якого ТВ або взагалі не цікавить, або він не спроможний купити навіть найдешевший САТ ТВ комплект. Пересічному клієнту пофіг з якого джерела йому приходить цифровий сигнал - з супутнику, кабелю чи з ефіру і тут вже є ринок - клієнт вибере для себе кращий на даний момент варіант. А враховуючи те що Зеонбуд використовує нікому непотрібне кодування наземної цифри та згодом планується пакет платних каналів то він нічим не відрізняється від інших платних провайдерів типу Волі-кабель, Екстри чи Віазаду. І де гарантія що наприклад зараз 32 безплатні ефірні канали, не переведуть у розряд "умовно-безплатних" і та желізяка буде показувати їх за гроші, тільки при покупці платного пакету (приблизно так як у Віазаду).
--- Цитувати ---Абсурд-так як ціна на таку "альтернативу" не є принаймі рівнозначною ефірному TV/а в прикладі трансляції в ІР-мережах взагалі цікава і викликає посмішку.Мова звісно про ціну обладнання для прийому/
--- End quote ---
Чому ??? Всім відомо що найдешевший тюнер для прийому САТ ТВ коштує в районі 30 баків, а тюнер від Зеонбуду буде як мінімум в 2,5 рази дорожщий. Підтримка ІР ТВ сервісів типу "Катріна" реалізована більшості сучасних DVB-S2/mpeg4/HD приймачів на основі ОС Лінукс ціна на найдешевші з них тільки трохи більша за ціну приймачу від Зеонбуду, зате функціонал цих приймачів не порівняти з зеонбудівською залізякою..., а про те що вибір САТ ТВ приймачів даного класу є досить широкий, на відміну 1 моделі від Зеонбуду, надіюсь пояснювати не треба... ca.,
avalon13:
--- Цитата: SashaTv від 12:33:05, 07 Березня 2012 ---Так-от: -оператор виконує свої зобовязання із розбудови цифрової мережі-але до оголошеного тендеру,закупівлі приймачів та їх продажам не має някого стосунку.Ці функції взяла на себе держава.
--- End quote ---
Можливо між власниками оператора-монополіста і вищим керівництвом держави теж не прослідковується ніякого звязку? Як ви гадаєте?
І чи не можна допустити такої думки, що з "легкої руки" керівництва держави цей оператор став монополістом? Зі всіми витікаючими наслідками.
Яким чином може з'явитись альтернативний провайдер при нинішній ситуації в державі? І який сенс його появи, якщо Зеонбуд звітує про 95% покриття. Причому в основному на базі існуючих РТПЦ. Що йому залишиться?
Навігація
Go to full version