Автор Тема: проблема Globo 6000 "нема сигналу"  (Прочитано 554 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sokil

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 57
  • Рейтинг: +50/-1
  • На те є розум, щоб досягти того, чого хочеш
проблема Globo 6000 "нема сигналу"
« : 19:05:54, 24 Березень 2009 »
Підакжіть на Globo 6000 немає сигналу ( б/ж працює)!!!

Відсутній sokil

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 57
  • Рейтинг: +50/-1
  • На те є розум, щоб досягти того, чого хочеш
проблема Globo 6000 "нема сигналу"
« Відповідь #1 : 19:22:48, 24 Березень 2009 »
З антеною все добре!!!
верхня шкала 73%!

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
проблема Globo 6000 "нема сигналу"
« Відповідь #2 : 19:34:02, 24 Березень 2009 »
Перевір чи на гнізді , де підключається кабель від тарілки є напруга
13 або 18 вольт ( залежно від включеної поляризації канала ) !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній sokil

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 57
  • Рейтинг: +50/-1
  • На те є розум, щоб досягти того, чого хочеш
проблема Globo 6000 "нема сигналу"
« Відповідь #3 : 19:41:50, 24 Березень 2009 »
стабілізатор KA317 переключає
н-19v
v-14v

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
проблема Globo 6000 "нема сигналу"
« Відповідь #4 : 21:03:11, 24 Березень 2009 »
Перепрошити пробував ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 666
  • Рейтинг: +1208/-7
проблема Globo 6000 "нема сигналу"
« Відповідь #5 : 06:28:22, 25 Березень 2009 »
Перевір самовідновлюваний запобіжник жовтого кольору ,через який живиться вч блок  -можна його просто закоротити
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній sokil

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 57
  • Рейтинг: +50/-1
  • На те є розум, щоб досягти того, чого хочеш
проблема Globo 6000 "нема сигналу"
« Відповідь #6 : 12:08:49, 25 Березень 2009 »
 O0 Дякую дуже все запрацювало!!! *-P

Відсутній chikosh

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 113
  • Рейтинг: +113/-11
проблема Globo 6000 "нема сигналу"
« Відповідь #7 : 17:45:04, 02 Травень 2009 »
Перевір самовідновлюваний запобіжник жовтого кольору ,через який живиться вч блок  -можна його просто закоротити

Закоротив- все запрацювало.
Але виникає резонне питання, в чому таки причина ?
І чи почнуться  дальнішше проблеми, для чогось запобіжник і стоїть ?

 

Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1796
Остання відповідь 16:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 4054
Остання відповідь 14:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 5588
Остання відповідь 08:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 5
Переглядів: 3902
Остання відповідь 13:12:24, 20 Листопад 2017
від bodyan
Globo 7010 CXE (Opticum 7100 CXE) Потрібна прошивка

Автор sasha19722201Розділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 6
Переглядів: 632
Остання відповідь 03:59:51, 28 Лютий 2017
від sasha19722201