Головна категорія > Українські телевізійні канали

"Платне Українське ТВ" - проблемні питання

<< < (2/8) > >>

Ігор Горбусь:
Ось що знайшов з ходу , давайте напишим їм від імені форуму ?
Офіційний сайт народного депутата України Сергія Бичкова - Головна сторінка - http://www.bychkov.net/
Персональный сайт Александра Фельдмана - http://www.feldman.org.ua/
Віктор ЯНУКОВИЧ. Персональний інформаційний сервер - http://www.ya2006.com.ua/:D
Наша Україна . Виборчий Блок - http://www.razom.org.ua/

vic:
Я задавав подібне питання багатьом політикам..відповідь ніяка..
Проблема глибока і коріниться в суспільній свідомості..Україна розколота і немає єдності..немає,що дуже страшно,національної гордості,гідності!!
Я часто читаю, наприклад,польські форуми і мені ніяково,що їм просто нецікаві інші канали,крім польських..
Страшно і в інеті читати сайти українські,форуми...страшно коли бачимо по тб дискусію і один українець тут же переходить на російську мову,щоб понятнєй стать дисскутанту......аналогічно кругом і навколо..включаєш ФМ і ..попса чи "мурка",фєня..кручу частоти--....страшно,що все українське і не престижне і не комерційне,і саме страшніше,що ми самі себе не поважаємо і робим як ситніше і грошовитіше..але поляк так би ніколи не поступив!!Невже ми такі недолюдки?

Alexander:
Основною ідеєю є створення Провайдера Громадського телебачення, про нього ще Тарас Стецьків говорив, але так нічого не створили.
Я думаю, що кабельники мають мати своїх абонентів, а власники персональних супутникових систем повинні мати провайдера, створеного на базі 1 Національного каналу і створення об’єднання "Громадське телебачення", з філіями по регіонам. Філією може виступати люба ОДТРК.

Кабельники отримують абонплату за обслуговування кабельної мережі, їх витрати нас не стосуються! Ми власники персональних систем і отримуємо сигнал з космосу.
Тому я вважаю, що для такого користувача повинна бути окрема тарифна політика без усіляких посередників.

Давайте будемо працювати над створенням документу

Орієнтовний план

Частина 1 - Звірнення до НТКУ або інших структур (предмет дискусії)
Частина 2 - Мотиваційна
Частина 3 - Пропозиція (предмет дискусії)

Давайте пропозиції, бо так не народиться документ.

vic:
А при чім тут громадське телебачення?
При чім тут 1 й канал?ОДТРК?
Щоб був супутниковий провайдер повинен бути закон і т.д..
Потрібна бути державна підтримка проектів соціального пакету укр.каналів,гроші в бюджеті..хоча б бажання і воля держави..
І при чім тут космос?
Ви напевно як людина котра вміє рахувати гроші,цілком згодитесь зі мною,що ми навіть своїм форумом(500чоловік) скинувшись по пару баксів могли б організувати і запустити такий проект(теоретично),адже гроші тут не основне...головне це щоб держава якщо не має бажання допомогти,то най хоча б не заважає!!!Тобто всі проблеми лежать в чисто правовій площині!!!Хто їх повинен вирішувати??Народ на Майдані??

Alexander:
Я розглядаю ОДТРК як філію державного телебачення.
Тобто інфраструктуру ми вже маємо по всім регіонам.
В планах Нацради є розвиток регіонального цифрового ТБ, отже так чи інкаше, регіональні канали будуть викодити на супутники.
Громадське телебачення розглядаю як бренд, під егідою якого може бути здійснення створення національного пакету, який зможе фінансуватися за рахунок державного бюджету. Так за помірну оплату державний проект буде окупним.

Нацрада може регламентувати роботу комерційних провайдерів, але тільки в тій частині, що стосується національних каналів.

Давайте розробимо концепцію такого законопроекту, все починається з малого, сьогодні це буде звернення, завтра-післязавтра це звернення переросте в законопроект і т.д....

Держава - це ми. Ідею підхоплять і доведуть до розуму, якщо концепція буде привабливою як для держави так і для комерційних структур.

Адже зараз поки існує ефірне ТБ, що з нього має держава? Тільки витрати. Треба зробити ТБ по нормальній ціні, тоді буде контент: цікаві передачі, нові фільми...

VIC - Ви кажете про закони, але для комерційних структур (кабельного ТБ) як ми бачимо, перепон немає, але не враховано інтереси тієї частини громадян яким кабельне не світить.

Колись бувша держава (УРСР) робила колективні антени для прийому центральних каналів і теж оплата за користування входила в квартплату.
Так що навіть в ті часи була певна нормативна база і концепція, невже в теперішній час це ніому не цікаво?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version