Головна категорія > Українські телевізійні канали

"Платне Українське ТВ" - проблемні питання

<< < (6/8) > >>

Ігор Горбусь:
Так Віжн-ТВ зобовязали до нового року запуститись , куда ж вони дінуться .

--- Цитувати ---РІШЕННЯ № 361

28.03.2007                                                     м. Київ                                              Протокол № 13

Про заяву ТОВ „ВІЖН ТБ”, м. Київ,
щодо видачі ліцензії провайдера програмної послуги
...
...
 До 01.01.2008 ТОВ „ВІЖН ТБ”, м. Київ, вжити заходів щодо обов”язкової трансляції всіх загальнонаціональних та регіональних каналів у складі програмної послуги, згідно з Планом розвитку національного телерадіоінформаційного простору України на 2006-2007 роки.

--- End quote ---

didick:
скажіть хто знає? хтось з нині існуючих операторів здійснює пошук регіональних представників для продажу офіційних карт?????!!!!!!!!!!

vic:
НТТ Україна..http://www.ntvt.com.ua/
Поверхность працює поки що лише з кабельними операторами.
І кожен кодованний укр.канал-лише з кабельними операторами!!

Alexander:

--- Цитата: vic;6865 ---НТТ Україна..http://www.ntvt.com.ua/
Поверхность працює поки що лише з кабельними операторами.
І кожен кодованний укр.канал-лише з кабельними операторами!!
--- End quote ---

Я вважаю такий підхід не можна назвати демократичним!
Поясню - кабельні компанії не зацікавлені в продажу пакетів, вони зацікавлені в отриманні постійних доходів від громадян шляхом їх підключення до своїх мереж, або наданню послуг нерозвиненого ефірного цифрового ТБ. Таким чином держава працює не на свою користь, хочу нагадати, що в кожному обласному центрі є ОДТРК - державні структури. Я вважаю, що національні пакети повині розповсюджуватися державою! Інші, недержавні пакети, комерційні проекти і т.д. хай розвивають кабельні оператори - то їх право, треба щоб народ сам міг обирати, що йому дивитися, а не купувати цілий пакет заради перегляду національних каналів.

Національне телебачення повинно бути доступним для всіх і кожного!

Доречі - люди які роздають ШАРУ окуповують усі витрати протягом 3-5 міс. і виходять на чистий прибуток. Наша держава створює проблему на рівному місці, а потім успішно починає боротися з нею.

З таким підходом наше телебачення не буде розвиватися взагалі, адже для розвитку наземного цифрового ТБ треба припиняти аналогове мовлення, оскільки аналогове ТБ гасить частоти на яких може провадитись цифрове мовлення. Таким чином багато людей в селах взагалі можуть залишитись без телебачення.

Ми тут багато обговорюємо, і все прекрасно розуміємо, але я ще раз хочу закликати користувачів форуму до конструктивного діалогу стосовно формування ЗВЕРНЕННЯ до НТКУ.
Ми повинні створити документ в якому запропонуємо свій варіант. Однозначно він має бути компромісним і не однобоким.

Alexander:
От що пишуть на Фрокусаті

nico2 писал(а):
Согласен с DesAlex ,только хочу заметить что есть третий клан Россия ,которому принадлежат почти все Украинские каналы ,в том числе и 1+1 и который вряд ли позволит чтоб по соседству появилось что нибудь конкурирующее с НТВ+

Мій коментар зараз тема знаходиться за адресою http://forum.frocus.net/viewtopic.php?p=19133#19133 але може бути видалена чи переміщена

Украина России не указывает, что и как ей делать на своей (Российской территории), Россия тоже не имеет права указывать, что делать Украине на своей Украинской территории! Это мое непоколебимое убеждение. Я ни в коем случае не выступаю против русского языка и России как государства, транслирующего свои каналы на территории Украины, но Украина не должна консультироваться у России в плане трансляции своих национальных каналов на своей территории!
НТВ+ - это русский продукт, которому позволено распространяться на Украине, подчёркиваю позволено распространяться на территории Украины, а на своей территории Украина вправе делать, что захочет, и все то, что не запрещено Конституцией и Законом Украины. А вот по поводу НТВ+ - это они у нас, а не мы у них!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version