Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2

Заміна Дбоксу?

<< < (5/6) > >>

stepan_kv:

--- Цитата: mpeg4 від 08:33:56, 18 Березня 2009 ---У Вас Дрімбоксі 800? Ви підключали і працює?

--- End quote ---

Так 800. Працює ;)

mpeg4:

--- Цитата: stepan_kv від 08:48:01, 18 Березня 2009 ---
--- Цитата: mpeg4 від 08:33:56, 18 Березня 2009 ---У Вас Дрімбоксі 800? Ви підключали і працює?

--- End quote ---

Так 800. Працює ;)

--- End quote ---

Кабель якого виробника викоритовували при підключені?

Арчи®:

--- Цитата: stepan_kv від 08:30:59, 18 Березня 2009 --- Те саме на Дрімбоксі 800.

--- End quote ---
Також на Дрімбоксі 8000.:)

--- Цитата:  mpeg4 ---Кабель якого виробника викоритовували при підключені?
--- End quote ---
Орігінальний від DMM  *-<

Avenir:

--- Цитата: bodyan від 20:25:34, 17 Березня 2009 ---
--- Цитата: Avenir від 19:47:51, 17 Березня 2009 ---народ....ми порівнюєм практично хлам у вигляді дебоксу і сучасний ресивер. При всій якості картинки дебокса йому давно пора на пенсію.... an33

--- End quote ---
Нове не означає краще від старого, як в даному випадку.
Особисто для мене по картинці SD немає нічого карщого як Нокія DBox1, на другому місці звісно ж DBox2 і на третьому славнозвісний Dreambox. Багато хто мене в цьому підтримує...

Щодо 91HD картинка по скарті хороша проте перенасичена :( особливо це стосується червоного кольору.

На рахунок хламу, це Ви зря батєнька. Якщо відкинути можливість відтворення каналів ХД то ДБ-2 взуває по повній.
- почнемо з меню - на ДБ2 воно набагато приємніше(як Нейтріно так і Енігма)
- зручніша навігація по спискам каналів
- можливість використання ПК як цифрового носія(у АйпіБоксі присутнє монтування, проте без можливості запису)
- наявна кількість ему під ДБ-2
- відсутність режиму RGB , S-Video
- перевірена часом якість роботи
 ;)

--- End quote ---
В даному випадку порівнюються не тільки якість картинки на звичайних каналах....потрібно заглядати трохи наперед...в ХДТВ...в мпег4.
по друге....в порівняння коректніше ставити апаратні можливості....бо якшо твердити з тої точки зору шо зараз в дебокса приємніше меню то далеко не заїдемо, крім того всі тут застали часи коли на старих прошивках дебокс більше нервів зїдав аніж працював...його прошивки вже поправляють років зо 5, а ХД айпібоксам десь рік!!! По третє....хто буде брати ХД тюнер шоб оцінювати картинку по СКАРТУ? :2funny: Такі апарати хочуть якісного HDMI!. Потім....любе монтування в айпібоксах є!!!!!! при наявності не кривих рук і знання лінукса. Скрипти в ньому роблять диво -))))) тільки знати шо хочеш і шо робиш -))) Як на мене то плюсів у айпібокса більше ніж в дебокса. Ці обидва тюнери я продавав і ставив сотнями....я знаю їх всі плюси і мінуси. В модельному ряді айпібокса я особисто зупинився на 910 моделі....саме розумне співідношення ціни і можливостей.
Можна сказати шо дебокс це якогось роду і якість, але не престиж і не крок в майбутнє -))))) Та і переробляти чи модернізовувати старе не завжди хочеться. ......
...але це моя суб"єктивна думка

bodyan:
Якраз в даному випадку мова і йде про порівняння з ДБ-2 на звичайних каналах адже дб-2 не підтримує dvb-S2. відповідно і порівняння на звичайних. Що ж стосується зазирання вперед власне для цього і створена дана тема, оскільки користувач бажає змінити(змінити, а не придбати!!!) свій якісний і престижний ДБ-2 на щось краще.

На рахунок монтування  повторюсь: у АйпіБоксі 91HD присутнє монтування, проте без можливості запису на той же ПК. Запис проводиться тільки на вмонтований жорсткий диск чи під'єднаний USB носій. Мабуть Ви просто нерозбирались з цим питанням.

При підєднанні до ПК
і відсутності HDD, як тільки не тисни :2funny: на клавішу Запису всеодно отримаєте нульовий результат. Хто дійсно знається на таких речах той розуміє що скриптиками такі речі не виправиш.

І якщо можна все таки хотілось би дізнатись про які саме плюси відносно дб2 йдеться мова(звісно ж окрім DVB-S2 це й так усім зрозуміло :) ). ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version