Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Переробка Pauxis 8822 Openbox x800(f300).
oleh61:
--- Цитата: vaha69 від 05:58:05, 16 Березня 2009 ---
--- Цитата: -sat-fan- від 18:05:38, 08 Березня 2009 ---Якщо чесно то тема цікава (+), але на даний момент не перспективна, тому що софтова підтримка для даних моделей прикрилась.
--- End quote ---
Що правда то правда.Це вже пережиток минулого.
--- End quote ---
1.та якраз на старих тюнерах можна тренуватись.хто дозволив би собі переробляти з "ризиком для життя"новий ,дорогий апарат ?
2.а Опени ще послужать ,
3.тому за тему "+" :)
zloj vitos:
--- Цитата: SashaMaster від 15:22:13, 17 Січня 2010 --- Але є проблема. Після виключення тюнера з розетки злітають всі настройки. Канали які я прописав і т. д. Тюнер повертається в стан, в якому був при першому включенні після прошивки джетаг-ом. Підскажіть в чому може бути проблема? Кілька разів звірив прероробки згідно з інструкцією, ніби все вірно.
--- End quote ---
Флешка нова?Якщо ні то винна вона.І ще як варіант попробуй жтагом проший повний дамп з каналами і ключами.
SashaMaster:
Ні, флешка не нова, але міняв дві штуки з абсолютно робочих тюнерів. Прописати канали і всі потрібні настройки на Опенбоксі, а потім злити дамп і зашити його в Пауксіс це варіант, але не дуже зручний. А, і ще, Пауксіс(Опенбокс) не прошивається. Заливається прошивка, але після "0" замість того шоб висвітилась "8" відразу boot і загружається стара прошивка. Одним словом гублюсь в догадках, буду звірятись зі схемою Опенбокса.
mikol:
Якщо ще актуально ,уважно перевір ланку 206 STI - 15 флеш.
BRISNIK:
--- Цитата: SashaMaster від 15:22:13, 17 Січня 2010 ---Народ Привіт. Питання до спеціалістів які перебляли Пауксіс. Зробив все відповідно викладеним вище інструкціям, прошив робочим дампом від Х-800. Панель працює, на пульт реагує, сигнал є. Одним словом все робить. Але є проблема. Після виключення тюнера з розетки злітають всі настройки. Канали які я прописав і т. д. Тюнер повертається в стан, в якому був при першому включенні після прошивки джетаг-ом. Підскажіть в чому може бути проблема? Кілька разів звірив прероробки згідно з інструкцією, ніби все вірно.
--- End quote ---
Раджу опісля виконання всіх налаштувань вімкнути а потім увімкнути з пульта.
Навігація
Go to full version