Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR
Реанімація X-7** - обговорення.
romireb:
--- Цитата: Astronomy від 15:35:32, 23 Лютого 2009 ----sat-fan-!!я думаю що пройде трохи часу і ці тюнера теж будуть без софтової підтримки
--- End quote ---
вже поволі пливе нова партія нового 790 та 770 опена ....софти написані...там вже криптозаХист. та спец шняго прикручено проти емуля антибомби ... та цяцька яка емулювала те що опен справжній тепер самай працює в зворотньому напрямку .....
це просто інфа ... не більше того .....попереджаю тут ніякого зловтішання ..немає з мого боку ...
Остап:
Пане Android то все ж таки блок живлення поганий чи софт новий з бомбою?Напишіть зрозуміліше бо ніяк не доглупаю.І виложіть проги до реанімації серії 7 через ЖТАГ або розділ створіть з докладним поясненням. *-M
romireb:
*-F
стосовно ремонту БЖ мова йшла про лікування проблеми ENCE а не про лікування від акції по захисту
вона співпала з обговоренням помилки "ENCE" й вийшла каша..... "ENCE" це одне а "red light " зовсім інше ca.,
Android-80:
--- Цитата: Остап від 07:12:56, 26 Лютого 2009 ---Пане Android то все ж таки блок живлення поганий чи софт новий з бомбою?Напишіть зрозуміліше бо ніяк не доглупаю.І виложіть проги до реанімації серії 7 через ЖТАГ або розділ створіть з докладним поясненням. *-M
--- End quote ---
Остап, Роман вище все описав про проблему, а розділ створювати нема потреби, бо всі знайомі з джитагом і два поста вище є все необхідне-дамп та схема джитага. А хто шукати невміє і незнає,що таке джитаг і для кого потрібен фак "підняття опена після бомби", то можна організувати *-U
slav0n:
Тю, "бомба" ;D
Знову локшина на вуха.
Навігація
Go to full version