Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Ахтунг !! ВСІМ!! БоМба почала працювати ......на 7ХХ ...Читати Всім по 3 рази...

<< < (2/3) > >>

Арчи®:

--- Цитувати ---программерам поставлена задача написати бомбу   й вони її  помаленку приписують в софт ....
--- End quote ---
:2funny: :2funny: :2funny:
Ти хоч сам зрозумів, що написав? Бомбу прописали, а на детонатор грошей ще не сп**ділі *fack*

romireb:
ну про космосати 7810 це ви загнули ... я тестив космосати .... дійсно прості вони  як двадцять перший палець уссурійського ведмедя ....  так то на  любителя ....я з вами не  сперечаюсь .. мложете цю гідку  видалити якщо вважаэте за потрібне ....мені  все одно ....

Android-80:

--- Цитата: romireb від 11:04:01, 20 Лютого 2009 ---нове ПЗ для всієї лінійки 7хх 
вбиває  китайськы підробки  ..насмерть  ...

--- End quote ---
В підробках стоїть такаж сама флешка, як в оригінала а саме 16мвіт(2 мегабайти) SPANSION S29ALO16 або STI M29W160, тому вбити можна лишень загрузчик, а це в свою чергу лікується випайкою флешки з подальшим залиттям повного дампу. ;) Тому, про насмерть говорити ранувато.
Нічого особистого!!!

rocker:
Android-80, а як ти оцінюєш роботу по випаюванню флешки? За кілька таких випадків ціна тої підробки стане золотою ))

ioan:

--- Цитата: rocker від 18:14:21, 20 Лютого 2009 ---Android-80, а як ти оцінюєш роботу по випаюванню флешки? За кілька таких випадків ціна тої підробки стане золотою ))

--- End quote ---
А так і має бути, недаром кажуть скупий платить двічі  *-S

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version