Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Новий підхід до "трьохголового"

<< < (17/28) > >>

Yaro:

--- Цитата: Dirty;6563 ---пі.сі. який звязок між моїми очима.....і ніком?
--- End quote ---

Та ніякого...тільки от грязюка в очах не дуже сприяє доброму баченню. Це так, гра слів...ти не ображайся :-))) Чомусь я вважав, що ти й так зрозумієш....ну якщо не так - то перепрошую, всяке буває.

vic:

--- Цитата: sawa81;6587 ---Звичайно мотор краще, але для тих у кого вже є стандартна комбінація, це дуже непоганий варіант, інша справа у тому хто  буде перенастроювати антену, і за які гроші???
я поставив таку комбінацію батькам, то за останній місяць ще ніразу нескаржились на якість ( я сьгодні перепитував, "може це тому що вони рідко дивляться НВ":) )
--- End quote ---

В тому і справа,що коли дивиться людина деколи чи інколи і таке "піде",але якщо підходити з точки зору "постійно дивлюсь" то виникає в людини логічне питання-чому сигнал інколи розсипається чи взагалі відсутній в пасмурну погоду?
В принципі в мештах меньших на пару розмірів можна ходити...але постійно виникає питання-навіщо така незручність??Заради економії?А як же тоді мозолі..в очах??

Dirty:

--- Цитата: Yaro;6601 ---Та ніякого...тільки от грязюка в очах не дуже сприяє доброму баченню. Це так, гра слів...ти не ображайся :-))) Чомусь я вважав, що ти й так зрозумієш....ну якщо не так - то перепрошую, всяке буває.
--- End quote ---

а де тоді в мому ніку ви знайшли про "грязюку в очах"?
його значення знаю тільки я - тому не варто вам вести про нього роздуми

sawa81:
В мотора теж є свої недоліки...нпр деколи аж нерви беруть коли він повертає з 15в на 75е, а деколи ще  глючить (ну це вже як в кого :) ),

Gosha:

--- Цитата: sawa81;6616 ---В мотора теж є свої недоліки...нпр деколи аж нерви беруть коли він повертає з 15в на 75е, а деколи ще  глючить (ну це вже як в кого :) ),
--- End quote ---

Як на мене, то краще зачекати 35-40 секунд, саме стільки треба , щоб переїхати з 15*W до 75*Е , чим лізти на стіну ,чи на кришу і руками крутити тарілку...... напевне гірше коли хмари заступають небо і сидишь пів дня, день чекаєшь поки розійдуться, -ось тоді точно нерви беруть.(це я по відношенню до бокових конверторів).
А глюки? глюків я не наблюдаю....
Единий недолік, це те що час від часу накопичується невелика помилка в позиціях. В кого раз в пів року, в кого раз в три місяці. В такому випадку коррекція орбіти проводиться нескладно ( настільки нескладно, що навідь клієнти з села швидко вчаться це підправляти !) ,...5-10 хвилин, і знов ганяй собі 3-5 місяців. Без недоліків у нас нічого не буває...
Навідь Мерседес ламається.....і потребує ремонту...
.............................
Просто ми привикли, що припустим купивши машину, ми знаєм, що в неї подрібно бензин і масло заляти , мити її деколи і т.д. -тобто елементарний догляд за технікою.
Так само і з моторною тарілкою, треба час від часу доглядати за нею, а в більшості з нас існує думка- поставив і на 50 років вона повинна працювати без догляду.... -це неправильна думка. Треба за будь якою технікою доглядати.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version