Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Новий підхід до "трьохголового"
Dirty:
--- Цитата: Yaro;6531 ---
--- Цитата: Dirty ---мда...дожилися що модери флудять!
--- End quote ---
Ну й ну !!! Око в тебе - що треба, хоч ти й dirty (певно, й сам знаєш, що значиш :-)))
Пропоную поставити Dirty супер-пупер-модератором, він тут порядки наведе :-)))) Це не перший його допис про порядки на форумі, так що я серйозно.
Нічого особистого, Боже упаси...
--- End quote ---
ви бачили в якій темі почали обговорення прийому з дракона?
то вже потім модератори перенесли це в іншу, відповідну тему - що і є підтвердженням моєї правоти :cool:
я вважаю, що модератор на форумі має бути не просто так, а для того шоби слідкувати за порядком - то мінімум його задач....
і до речі, у роботі форуму це дуже важливо....порівняйте для прикладу форум опенбокса і форум альяно - різницю маєте відчути....і заслуга у тому саме адміністрації
а ще чув, що форум якогось російського радіо закрили через...неможливість нормального модерування
так що звання "модератор" на щось та й зобовязує
пі.сі. який звязок між моїми очима.....і ніком?
sat-pl:
--- Цитата: IVP;6560 ---2 Gosha незнаю як словом, а ділом здалося б... Я б хотів такий апарат собі на дах, але треба трохи грошей збирати...
--- End quote ---
треба було їхати на зустріч там Гоша багато чого інтересно росказував...
багато ти пропустив...:p
IVP:
--- Цитата: sat-pl;6564 ---треба було їхати на зустріч там Гоша багато чого інтересно росказував...
багато ти пропустив...:p
--- End quote ---
Ти казав шо неїдеш:mad:
Я міг приїхати, я того дня проїхав попри Калуш і міг вже і туди поїхати...
sat-pl:
--- Цитата: IVP;6567 ---Ти казав шо неїдеш:mad:
Я міг приїхати, я того дня проїхав попри Калуш і міг вже і туди поїхати...
--- End quote ---
плани міняються....;) труба було дзвонити!!! на другий раз ти їдеш без питань!!!
off top
:o
Dirty:
--- Цитата: sat-pl;6561 ---Питання дл всіх хто пробув класти на 40Е в "КУ" на яку антену і т.д...якщо можна той ще фото...
--- End quote ---
ну я "клав"
на 0.85 харків з мотором
але сигнал там
по перше, дуже слабкий
по друге, лочиться не відразу, а через секунду-дві....11159 верт 3333
а якщо ти хочеш С покласти, то краще настройся на 42е у ку і тоді просто ложи С - я так робив і ловив сигнал
Навігація
Go to full version