Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Новий підхід до "трьохголового"

<< < (14/28) > >>

Gosha:

--- Цитата: IVP;6552 ---Якщо на 75*+80*+90* все закриють напевне зроблю таке:

Центр 39* (все українське :)) попробую збоку 36 для +++, а з другого боку 42* і 53* і це все на 1.20, мало б іти вроді чи 42 в центрможе навіть 40 в С покласти, але там вроді мп4 треба...
--- End quote ---

........................................
і так буде продувжуватись досить довго.....
кожних пів року перекручувати тарілку.... а для цього як раз і придумали люди мотопідвіс! -унікальний пристрій!
.........................................
якщо треба допомога в установці -можу допомогти і словом...і ділом.
Звертайтесь! ;)

sat-pl:

Центр 39* (все українське :)) попробую збоку 36 для +++, а з другого боку 42* і 53* і це все на 1.20, мало б іти вроді чи 42 в центрможе навіть 40 в С покласти, але там вроді мп4 треба...
--- End quote ---

я пробував класти на 40Е "КУ" сигналу 0 на 90 см...а про "С" навітьт  говорити нехочу...

oleho:

--- End quote ---

То скільки ти маєш ще лазити на дах?:D  Невже не простіше один раз поставити мотор і забутись. Тим паче, що в табе, судячи по підпису, три тарілки, то я б порекомендував ту що 1.2м моторизувати.

IVP:
2 Gosha незнаю як словом, а ділом здалося б... Я б хотів такий апарат собі на дах, але треба трохи грошей збирати...

sat-pl:
Питання дл всіх хто пробув класти на 40Е в "КУ" на яку антену і т.д...якщо можна той ще фото...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version