Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Новий підхід до "трьохголового"
sat-pl:
--- Цитата: vic;6543 ---Мені це виглядає смішно..:D а можливо і сумно:mad:
--- End quote ---
спочатку треба почитати форум альяно потім їхати до Гоші на практику;)
IVP:
Залежно хто і як установлює і які послуги. У нас в місті зовсім нема нормальних установщиків антен. Вони навіть боялися мені класти антену на 75*+80*+90* і то 90* ненастроїли :) Вони крім 13*E+5*E+4*W нічого напевне не вміють настроювати :) вже шо про мотори говорити...У одному магазині почали шару підключати через мобілку, і я слухаю, а той так якомусь мужиковіі про ту шару розказує шо то така технологія ))) шо то тільки вони придумали )))) шо то більше ніде такого нема ))) і шось почав ше про Новий канал розказувати я потім у того питаю чи вже шара на Новий є а він на мене такі очі :eek: ти шо яка шара і десь втік:)
sat-pl:
--- Цитата: IVP;6545 ---Залежно хто і як установлює і які послуги. У нас в місті зовсім нема нормальних установщиків антен. Вони навіть боялися мені класти антену на 75*+80*+90* і то 90* ненастроїли :) Вони крім 13*E+5*E+4*W нічого напевне не вміють настроювати :) вже шо про мотори говорити...У одному магазині почали шару підключати через мобілку, і я слухаю, а той так якомусь мужиковіі про ту шару розказує шо то така технологія ))) шо то тільки вони придумали )))) шо то більше ніде такого нема ))) і шось почав ше про Новий канал розказувати я потім у того питаю чи вже шара на Новий є а він на мене такі очі :eek: ти шо яка шара і десь втік:)
--- End quote ---
в мене така сама ситуація була з тюнерами...В магазині Електрон думаю всі форумчани з рогатина знають такий магазин особливо толік,питають того власника який тюнер брати він коротше каже люмберг це самий крутий тюнер який є (я аж впрів)... я їм кажу самий кращий ліновський тюнер, а він мені шо то таке :eek: каже я лібше знаю я антенами займасю вже купа років, а ти ше малий ніц незнаєш :D
vic:
а я вам скажу більше..в мене теж бере страх за 75*+80*+90* бо це не для людей, а чисто тимчасово щось показує..далі що?Очевидно що хтось комусь дасть по пиці..особливо вам,котрі мають можливість читати форуми!!!!
Я не думаю що час тут власник ситуації-для таких речей осуд клієнтів не має строку давності!!Тому я за позиціонер в суперечці--все таки може чоловік переналаштувати позиції тихо і мирно..
IVP:
Якщо на 75*+80*+90* все закриють напевне зроблю таке:
Центр 39* (все українське :)) попробую збоку 36 для +++, а з другого боку 42* і 53* і це все на 1.20, мало б іти вроді чи 42 в центрможе навіть 40 в С покласти, але там вроді мп4 треба...
Навігація
Go to full version