Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Новий підхід до "трьохголового"
sat-pl:
--- Цитата: vic;6527 ---Ну в мене без голосувань на першому місці нині 5 канал....обійдеться недорого-до 50уо..але ж тут не лише 15град!!!
Насититись же National Geographic достатньо два три дня..далі піде повтор...цікаво дивитись повтор?Я років 5-6 назад дивився Discovery -нині бачу той же повтор програм..рідко бувають нові...але фон саме такий--крутять ролики!!!
--- End quote ---
Мій тато тоже фанат нового каналу хоть сам москаль:cool: в мене на Першому місці йде Новий Канал...
@Ioan
хіба можна поставти телестар,амос, сіріус на одну антену?
Yaro:
--- Цитата: Dirty;6392 ---мда...дожилися що модери флудять!
--- End quote ---
Ну й ну !!! Око в тебе - що треба, хоч ти й dirty (певно, й сам знаєш, що значиш :-)))
Пропоную поставити Dirty супер-пупер-модератором, він тут порядки наведе :-)))) Це не перший його допис про порядки на форумі, так що я серйозно.
Нічого особистого, Боже упаси...
sat-pl:
--- Цитата: Yaro;6531 ---Ну й ну !!! Око в тебе - що треба, хоч ти й dirty (певно, й сам знаєш, що значиш :-)))
Пропоную поставити Dirty супер-пупер-модератором, він тут порядки наведе :-)))) Це не перший його допис про порядки на форумі, так що я серйозно.
Нічого особистого, Боже упаси...
--- End quote ---
а це що не флуд?:eek: нераривася на модерів:D
vic:
--- Цитата: sat-pl;6530 ---Мій тато тоже фанат нового каналу хоть сам москаль:cool: в мене на Першому місці йде Новий Канал...
@Ioan
хіба можна поставти телестар,амос, сіріус на одну антену?
--- End quote ---
В принципі можна..але є ж немловажний ньюанс..а раптом хмарка!!!І що тоді?Роздратування звичайно..а як виправити ситуацію?Звичайно якось підкрутити антену..питання чим?Звичайно мотором.
Особисто я користуюсь моторизованною системою і в мене не виникає питань з якістю перегляду--якщо на якомусь боковому конверторі сигнал розсипається то я маю можливість стати позиціонером на цетральний конвертор..
Зважаючи на на наші погодні умови--я сторонник власне якісного перегляду на центральному конверторі...тобто маючи позиціонер!!!!
Gosha:
Бокові конвертори працюють лише на 70-80% ефективності в кращому випадку , а на моторці центральний конвертор завжди на 100% .
Тобто при навідь дрібних хмарах у Вас боковий конвертор заткнеться.
моторка не дорого!
Порахуйте 4 конветора більш меньш нормальної якості (4х 4=16$) + 3 мультіфіда по 1,5 $= 4,5 бакса + дісек 2 $===разом 22бакса!
і це при низький якості рівня сигналу....
..а моторка ! о ! це дєло!
Я ,людина яка встановила за останній1 рік понад 200 моторок, і сам її дома маю, раджу Вам! Ви не пожалієте! головне щоб правильно все було настроєно! В мене припустим не 4 супутника. (то про що ведеться мова...) а 30 супутників!!
різниця відчутна!
Орбіта від Ямала 90*Е до Гиспасата 30*W.
Навігація
Go to full version