Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Новий підхід до "трьохголового"

<< < (27/28) > >>

vic:
Пробували..працює нормально..

mvtlm:
Чи не можна глянути на фотку?

vic:
Можливо хтось викладе..нажаль не можу розжитись фотоапаратом..мав -вкрали.але досить нині розповсюджена схема у нас...36-39-53 град..встидн мені звичайно,що не маю фото..зараз буду пробувати купити щось людське..або ви порадьте..

slavon:
Поставив нашвидкоруч 36,39,53 Е (в фокусі виловив 42Е, и голову зняв), ривень сигналу на 53Е близько 50 попугаїв - CTC, з 39Е якось фигня (CNBC Europe 11037 V 5208 - 83 в добру погоду, близько 40 в дощ, но зато украъський покет був близько 45 в добру погоду, близько 15 в дощ, перегляд неможливий. Вчора CNBC Europe - 80, украънський пакет 12).
36Е сигнал сильний 99 папугаів. Неподобається мені рівень сисгналу на 53Е треба буде спрабувати поставити його в фокусі. Звонив до коляги в нього на 39Е з українським пакетом такаж сама ситуація !!!
Тарілка 0,85 (польска), приймач Openbox X820. Місце прожмвання Західна Україна (20 км на південь  від Львова)

DiD /7AHAC:
Який варіант апгрейду 3 голового запропонуєте:
1. Доставити голову на Астру + поставити ще один таріль наприклад 36+39+53(можливо щось інше), якщо так, то як це все краще закомутувати?
2. Зняти 3 голового та поставити привид з мотором
Тюнер Digital 5000

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version