Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Новий підхід до "трьохголового"

<< < (24/28) > >>

vic:
Я так думаю,що дві антени вже викликає ікавку..тому не спішу собі встановлювати другу антену..а от такий варіант-тихенько закріпив і ніхто й не помітив мене цілком влаштовує..крім того,в любий момент такий варіант легко переналаштувати на любий інший супутник..

Андрій СатГейт:
Пробую вже 2ий день зловити телстар,і по схемі від Sawa81 i Ankl,і ніяк воно мені не йде.на дракона головки взагалі ставлю на око якнебудь - і відразу є сигнал,а телстар кручу кручі і ніяк...ще вправо вліво антену крутити можна,а от як тільки підніму чуть вверх - телстар пропадає,а коли антена налаштована на дракона,то телстара ніяк не накручу(ну хіба як опущу антену)
ще день два і буду пропонувати за настройку гроші

Ankl:
жаль, але навіть при вільному доступі до головок та тарілки телстар 12 зловити досить важко.

Ігор Горбусь:

--- Цитата: Андрій СатГейт;10593 ---Пробую вже 2ий день зловити телстар,і по схемі від Sawa81 i Ankl,і ніяк воно мені не йде.на дракона головки взагалі ставлю на око якнебудь - і відразу є сигнал,а телстар кручу кручі і ніяк...ще вправо вліво антену крутити можна,а от як тільки підніму чуть вверх - телстар пропадає,а коли антена налаштована на дракона,то телстара ніяк не накручу(ну хіба як опущу антену)
ще день два і буду пропонувати за настройку гроші
--- End quote ---

Яку ти тарілку поставив ?

tosat:

--- Цитата: Андрій СатГейт;10593 ---Пробую вже 2ий день зловити телстар... ще день два і буду пропонувати за настройку гроші
--- End quote ---

Вже гроші готуй...:D :D :D Але в нашій місцевості по даній схемі не дуже великий сигнал...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version