Приймачі DVB-S/S2 > Інструкції для Opticum 4000с, 4050c, 4100c
Що за тюнер, на Ваш погляд, Orton 4100c ?
caxa:
--- Цитата: cheater2 від 20:48:00, 10 Лютого 2009 ---
--- Цитата: remax від 20:07:22, 10 Лютого 2009 --- і все що появляється появляється перше на опенбоксі!
--- End quote ---
Якщо подивитись статистику то Евроспорт на Евросатах появися за півроку раніше чім на опені і постійно потім доганяв те саме і з Абракадаброю,а ціна вища
--- End quote ---
SERS3333:
--- Цитата: Dirty від 05:10:01, 11 Лютого 2009 ---то може проблема в твому рівні знань?...чи хочеш сказати шо ти розумніший за організації, що займаються сертифікацією обладанання?
--- End quote ---
Вся сертифікація китайсько-корейської продукції та інших відбувається за взятки ,а через рік гарантійний організація вмиє руки від проданої продукції ,і колупати її будуть ті ж майстри-самоучки *-R an33
remax:
2 cheater2 Я можливо помилився за Х600, і я знаю, що з Ф300 можна зробити Х800, у самого такий >:(! Але шо ти сипеш словами, не розуміючи? Цей софт правив хто? Може ті, що робили сам софт?! НІ! Тільки не кажи, що ти! І це ще раз підтверджуе, що ОПЕНи кидають своіх кліентів в прямому сенсі цього слова, коли відмовляються від подальшого написання софту для своєї продукціі. І взагалі, ти мене не знаеш, нащо ображаєш :knuppel2:.
Vetal999:
Orton 4100c - клон Глобо, Оптикум 4100c. Покращений блок живлення, але, IMHO, чутливість трохи гірша. Прошивки пишуться регулярно багатьма командами (Юмату, Труман, Стартрек, Поляки). Софт попереду Опенбоксівськоко. А за 300 - 820 моделі - взагалі мовчу бо вже більше року як зняті з виробництва.
alsv:
з всього я зрозумі що Orton 4100c нетакий і поганий, так може його взяти? 34 у.е. польска зборка, як ціна ?
Навігація
Go to full version