Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Прилад для настройки супутникових антен

<< < (4/5) > >>

zloj vitos:
Cьогодні замовив запчастини для примуса.Думаю через неділю-дві буду мати результат.Дякую slav0n.

slav0n:

--- Цитата: zloj vitos від 12:00:49, 24 Березня 2009 ---Cьогодні замовив запчастини для примуса
--- End quote ---
Цікаво, де і що замовив?

zloj vitos:
Замовив практично все (окрім супутникової карти та резисторів і деяких конденсаторів) в імраді (http://www.imrad.com.ua/search.shtml).Індикатор замовив як ви радили на форумі 16*2 з підсвіткою та до -20"С( LCD WH1602B-YYH-CTK)-думаю повинен підійти.Дуже дякую вам за таку велику працю(особисто я б таке не зміг,але об"єм праці знаю що при цьому треба виконати дуже великий).Продивлявся схеми інших(того що розробля аміго(fas-tool))-доволі тяжкий для того щоб зібрати та й ціна однієї плати з контролером більше ніж коштує Скайстар 3.Ваш варіант шукача сигналу супутника набагато дешевше та простіше. An14

zloj vitos:
Зібрав на днях  Примусс3.Прибор чудовий.Сигнал хвата миттєво.Дякую slav0n за розробку.

zloj vitos:
Вчора ставив перший раз таріль з ПримуСС3.Мені сподобалось.Навіть при тому що в ньому стояла демо версія прошивки та я користувавсь ще мережою 220В(живлення поки ще використовував 220в та БЖ з компьютера) це набагато швидше ніж тюнер+телек.Прилад швидший набагато за Опенбокс(можливо запросто знайти супутник держачи таріль руками) та мало того фіксує пік  рівня сигналу а далі по його другій шкалі можно зробити тонку настройку.Велика вдячність розробнику slav0n за чудовий прилад. O0

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version