Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Star-track-X 55 (3329C), або ті самі клoни: Oртони, Глобік..

(1/2) > >>

craftwar:
 *-R Привіт усім спецам по справі ремонту тюнів такого (та любого) класу. Топто це china-china! аля, Корейске чудовисько мене вже достало! *-T Справа тут,така! -Принесли мені його тай кажуть, "Може Ви пан майстер, би-сі подивили..,? Бо щось ледве-ледве сигнал., і то тільки на Сіріусі...!!! Я беру то чудовише до се до хати, Тай кладу на поворотку...! -Та дійсно на всіх позиціях така-сама дурка....Ну думаю попробую я ті нового софта кинути..! *-G _ Прощіив______ ДАЛІ__?!!? такоії,! Ну йщо ще пару-рзних варіантів, випробував,,_НІЦ---! *-G (я в шоці!) Думаю Є в мане карабйки по ДЖиХеду__(jtag) --Тай, То му поможе_! --"АГА"!!! -- Не Тут,  то було,,,!!!! Vic Та дав собі раду зробив скоренько прогерр, Відпаяв мікроссу, Зробив все як книшка пише припаяв, Запуcтив.... Перше поізд, Все як має Бутии___  Ставлю на антенну,йго.,  *-G Далі така сама__ ЗАМОРОЧКА! *-G ну  що, цікавить! _ " ПІДКАЖІТЬ, "ДЕ,,!? ВОНО МОЖЕ СИДІТИ? *-G ЦЕЙ ЛЕДВЕ , З КУБІКАМИ СИГНАЛ?  І то тільки на сильних транспордерах..,?(11766H 12073H, амосс, 10722Н ледь_ ледь!) І це на поворотку! (антена вмане відстроіна 100%_30W- до 90Е 1m.40 ) *-F __Ну, і які, в кого поради,,.? ca., ПІДСКАЖІТЬ_ аа,???? *-T (Прохання поради давати тілікі профісьоналм, які сталкувались з такими, проблемм! by........) sory що так багато описував ca.,   

Anatoliu:
Провір чи не затикла вода по кабелю. Якщо в гнізді присутні окисли почистіть деревяною зубочисткою змоченою спіртом.
Вобщето апарат надійний, з 1000 шт. 2 відмовило. 1 затикла вода по кабелю. 2 непонятка безнадійно висне.

pitsat:
Я не "профісьонал", але дам пораду звернути увагу на блок живлення, а власне на конденсатори електроліти. :)

cheater2:
А ти напруги провіряв???поміняй лн117

sergiyw:

--- Цитата: pitsat від 09:34:14, 06 Лютого 2009 ---Я не "профісьонал", але дам пораду звернути увагу на блок живлення, а власне на конденсатори електроліти. :)

--- End quote ---

Згоден,а саме кондьор на 47мкф.400в на вході після діодного моста,у мене уже пару разів таке було.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version