Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Проблема з Openbox x-600
zenoviy:
Якщо живлення впорядку, тоді типова несправність флешка. Тільки з допомогою джитака.
SIRIUS:
і я так думаю. А можна щось зробити чи нову флешку треба і скільки вона коштує?
vaha69:
Краще нову.Коштуе вона не багато.Зараз точної ціни не знаю.А так десь декілька долларів.
SIRIUS:
vaha69 ти неправий. Прошив флеш за допомогою джитага робить на всі 100% *-<
Android-80:
Сьогодні зтикнувся з одним опеном х600 з банальною поломкою. ;D Смішно, но мушу розказати:
принесли того апарата з двокрапками на дисплеї. Звісно, що БЖ поремонтував і на виході отримав всі необхідні напруги(3.3 та 5в), но апарат так і не запустився(на екрані далі горіло :).
Далі підпаяв джитаг і спробував джикейсом прошити флешку, но постійно вискакувала помилка. Флешку перепаяв, но знову невдача при конекті інтерфейсу. Тут мені стало впадло коротити 115 ногу на землю і спробував прошити флешку прогою джитаг_ап. З горем десь з восьмого разу флешка прописалась і знову двікрапки *-G
Апарат прохи постояв включеним в 220 і я побачив як побігли риски на дисплеї, но після того як мав засвітитись канал,-засвітився ноль і знову двікрапки. Тобто апарат запускався, но не докінця...
Свісно, що як і в більшості з учасників даного форуму, в мене впала підозра на оперативку. Я її замінив,но апарат знову не запустився. Я вже почав думати про биті переходи(пістони). Все перешманав і відклав цього апарата до кращих часів(під настрій).
Після взявся до роботи(глобіки,ехостари,фергусони та інший мотлох-металолом), яких зараз несуть на ремонт стосами... Що дуже мене радує на період кризи O0
Все зробив,повіддавав і знову взявся за того опена х600...
Включив його в 220 і почув в тишині легке дзижчання С1. Я на нього б ніколи не подумав, бо там стояв 68мКф фірми самсунг(грубий в пластмасовій обудові)-добротний. Після заміни на аналогічний апара запустився :-Р От такий мав сьогодні прикол з одним апаратом.
Навігація
Go to full version