Автор Тема: Globo 4100C  (Прочитано 10770 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній hunter-001

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +2/-0
Globo 4100C
« : 13:35:34, 02 Лютий 2009 »
Globo 4100C проблема немае сігнала? Провірив БП напряги в нормі і по вольтам і по пульсациям, а на виході на ант. то 14,6 то 19,5 вольт в завісімості від полярізаціі. Так де може собака зарита?

Відсутній zioom

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 420
  • Рейтинг: +219/-91
Globo 4100C
« Відповідь #1 : 14:19:25, 02 Лютий 2009 »
Насамперед зброс до заводськи установок якщо непомогло проший .

Відсутній hunter-001

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +2/-0
Globo 4100C
« Відповідь #2 : 06:57:32, 05 Лютий 2009 »
Насамперед зброс до заводськи установок якщо непомогло проший .

Та це все я вже робив і паяльной станцией грів результат 0. Я так думаю що така поломка як і в Самсунгах 300 (заміним кондер а не помогло) і де дальше копати?

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo 4100C
« Відповідь #3 : 09:05:02, 05 Лютий 2009 »
Globo 4100C проблема немае сігнала? Провірив БП напряги в нормі і по вольтам і по пульсациям, а на виході на ант. то 14,6 то 19,5 вольт в завісімості від полярізаціі. Так де може собака зарита?

Спробуй той самий тюнер причепити до іншої антени. Ті напруги, що ти вказав, практично в межах норми.Ти забув вказати, чи вони присутні при підключених дайсеку та головках, тобто є чи нема чи дуже міняються ті напруги при підключенні нагрузки?
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
Globo 4100C
« Відповідь #4 : 09:31:58, 05 Лютий 2009 »
поганий РТ1

Відсутній cheater2

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 90
  • Рейтинг: +10/-8
Globo 4100C
« Відповідь #5 : 21:14:08, 05 Лютий 2009 »
А ти під нагрузкою підключи головку і поміряй!!!міняй кренку

Відсутній hunter-001

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +2/-0
Globo 4100C
« Відповідь #6 : 11:04:54, 06 Лютий 2009 »
А ти під нагрузкою підключи головку і поміряй!!!міняй кренку

Під нагрузкой пітанія не падае,кренку не знайшов. На другій ант. такеж саме. Поганий РТ1? та ні звониться а напруга така як іде на ант.

Відсутній cheater2

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 90
  • Рейтинг: +10/-8
Globo 4100C
« Відповідь #7 : 14:30:57, 06 Лютий 2009 »
Провірь дорожки до проца і пістони!!!собака мабуть там!!!!

Відсутній hunter-001

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +2/-0
Globo 4100C
« Відповідь #8 : 14:47:47, 06 Лютий 2009 »
Провірь дорожки до проца і пістони!!!собака мабуть там!!!!

Від проца до тюнера чи всього проца? Пістони прозванював все добре.

Відсутній hunter-001

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +2/-0
Globo 4100C
« Відповідь #9 : 15:52:05, 06 Лютий 2009 »
А хто має такий тюнер на ремонті провірте напруги які ідуть на Вч тюнер S7VZ0502 :
Перелік контактів від розьйома до lm317:
LNB В -0 вольт
LNB А -19.48 вольт
3.3    -  3.22 вольт
3.3    -  3.22 вольт
QCH  -  0 вольт
ICH   -  0 вольт
AGC  -  0.25 вольт
SDTA - 3.22  вольт
SCLK  - 3.22  вольт
Дякую за допомогу.

Відсутній cheater2

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 90
  • Рейтинг: +10/-8
Globo 4100C
« Відповідь #10 : 16:56:45, 06 Лютий 2009 »
Шукай до тюнера!!!!десь має бути!!!

Відсутній 1alsat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
Globo 4100C
« Відповідь #11 : 20:16:03, 09 Лютий 2009 »
Прив1т, така ж сама проблема, нема сигналу. 1 напруги теж в норм1. Тюнер новий з упаковки.

Відсутній 1alsat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
Globo 4100C
« Відповідь #12 : 22:30:21, 09 Лютий 2009 »
 *-R В1дремонтував. Причина - об1рваний транзистор QL1 за схемою.*-<

Відсутній hunter-001

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +2/-0
Globo 4100C
« Відповідь #13 : 12:00:34, 10 Лютий 2009 »
*-R В1дремонтував. Причина - об1рваний транзистор QL1 за схемою.*-<

Провірив від QL1 до QL7 не обірвані і без утечки.

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Globo 4100C
« Відповідь #14 : 14:23:52, 10 Лютий 2009 »
Тюнер Orton 4100c коли вмикаю канал ОРТ(супутник Нотбірд 12597), працює хвилин зо 25 і починає рвати картинку, знижуватись рівень сигналу і видавати нема сигналу, БЖ міняв  кварц в самому тюнері міняв, дуріє саме на цьому каналі(мабуть із-за високої частоти), коли він починає так дуріти знімаю кришку щоб наприклад поміряти напруги все стає в норму (виходить перегрів), LM317 відчутно теплий  (теж міняв) хто з таким зустрічавсь.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7318
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2988
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2665
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2836
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5418
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan