Enigma / Enigma 2 > АБетка для DM800 (Інструкції)
Як записати/зберегти списки каналів Enigma2.
vitivan:
Тут все від А до Я з картинками http://dream.altmaster.net/forumdisplay.php?f=30
OTMOPO3OK:
Шанновні користувачі!Я вибачаюсь, але сам не можу розібратись з данною проблемою.Після того як відредагував список каналів прогою Dreamboxedit,назви каналів в ресі після перезагрузки відображаються так як їх було названо,коли натискаю канал то назва міняється на ту якя була при скануванні каналу.А також в самій програмі,канали(НТВ+ та інші) які відображуються кирилицею прога міняє на латиницю.Наприклад: було змінено назву каналу НТВ ПЛЮС КИНОЛЮКС на Кинолюкс,на тюнері канал відображається а після ввімкнення назва міняється на НТВ ПЛЮС КИНОЛЮКС а після перезагрузки ресу виглядає так KINOLJuKS та в самій программі dremboxedit всі кириличні символи міняються на латиницю.
bodyan:
Програма Dreamboxedit по замовчуванні виконує транслітерацію назв каналів на кирилиці. Щоб вимкнути цю функцію, перейдіть в Інструменти -> Опції -> Загальні
OTMOPO3OK:
--- Цитата: bodyan від 10:15:17, 26 Лютого 2014 ---Програма Dreamboxedit по замовчуванні виконує транслітерацію назв каналів на кирилиці. Щоб вимкнути цю функцію, перейдіть в Інструменти -> Опції -> Загальні
--- End quote ---
Щиро вдячний :)
iva3:
треба допомога . як залити список каналів і фаворитів через тотал командер.??
проблема в том що при передачі едітом змінюеться тайм зона .часи. рік. і ще всяка ... також виникае проблема коли передав канали на тюнер то вони не показують і не скануються
чи що зробити в дрім едіт щоб передавав одні канали тв радіо . фаворити . хмл лист
Навігація
Go to full version