Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

x-810 не регулюється звук при підключенні через ВЧ

(1/2) > >>

mazehaker:
Є така проблема - тюнер х-810 підключений до телевізора через ВЧ (TV OUT). Не регулюється звук. При підключенні через RCA або SCART звук регулюється. Порадьте як вирішити цю проблему. Спасибі.

дядя Міша:
Така прблема у мене була із СКАРТОМ,поміняв шнур івсе стало на місце.Попробуйте інший,а може причина в гнізді?Підєднував свій х-810 через ВЧ,все нормально.Може хто займаеться ремонтом зможе дати кращу пораду, бо я по установкам. *}{*

Кіса:

--- Цитата: mazehaker від 16:08:52, 30 Січня 2009 ---Є така проблема - тюнер х-810 підключений до телевізора через ВЧ (TV OUT). Не регулюється звук. При підключенні через RCA або SCART звук регулюється. Порадьте як вирішити цю проблему. Спасибі.

--- End quote ---
І не буде регулюватись при такому підключенні - тільки на самому телевізорі.Хочете змінювати гучність за допомогою ресивера підключайте по НЧ.

mazehaker:

--- Цитата: Кіса від 18:18:58, 30 Січня 2009 ---І не буде регулюватись при такому підключенні - тільки на самому телевізорі.Хочете змінювати гучність за допомогою ресивера підключайте по НЧ.

--- End quote ---
Раніше  в мене не було необхідності підключати тюнер через ВЧ. Тепер виникла така ситуація. Я підключив х-810 - звук не регулюється. А підключивши х-800 через ВЧ - там все регулюється. З вашої відповіді виходить що для х-810 це є норма ? Нажаль зараз в мене немає іншого х-810 для перевірки.

Кіса:
Для 810 це норма і немає змісту порівнювати його з 800,вони різнятся схемотехнікою.

--- Цитувати ---Нажаль зараз в мене немає іншого х-810 для перевірки.
--- End quote ---
Можете не шукати і перевіряти.У мене теж 810 і гучність при підключенні по ВЧ регулюється тільки на телевізорі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version