Приймачі DVB-S/S2 > Strong

Проблема зі Strong 4125

<< < (2/3) > >>

pele8888:
Дякую за пораду, але там де я живу снігу вже нема.Да і проблему цим не зміниш. Залити можливо через JTAG. тому що не той дамп залив.проц бачить флеш також упізнае якої моделі і скільки важить а стерти неможе. А без стирання не прописуе,тому що бачить оболочку программи. Хто стикався з такими приколами відгукнітся, та порадьте щось. an24

Остап:
Та ти не ображайся я теж часами такий непотріб пробую ремонтувати ось на днях привіз з дому Sagem під Полсат думав що з нього будуть люди а  прийдеться помалювати на біло  ca.,

pele8888:
Я не образливий. Унас пропонують малювати начорно і в річку глибоку.Але мушу щось робить, бо я запоров чужу річ, випадково.Я майстер не такий вже й давній, і з таким стикаюсь вперше.Хочу зрозуміти що не так робив, щоб у майбутньому скоріше вирішити проблему, або взагалі її передбачити і попередити. Ще нерозумію зовсім як DEF змінювати у проги щоб помилку зняти.

bodyan:
Малювати на чорно звісно ж не поспішайте. Сам в свій час неодноразово реанімував дані приймачі після спроби прошивання конкордівськими пз. Якщо память не зраджує повинен усе відновлювалось тулзою по ком-порті.

zloj vitos:

--- Цитата: pele8888 від 20:16:47, 26 Січня 2009 ---Дякую за пораду, але там де я живу снігу вже нема.Да і проблему цим не зміниш. Залити можливо через JTAG. тому що не той дамп залив.проц бачить флеш також упізнае якої моделі і скільки важить а стерти неможе. А без стирання не прописуе,тому що бачить оболочку программи. Хто стикався з такими приколами відгукнітся, та порадьте щось. an24

--- End quote ---
Якщо флешка не витирається повністю то їй гаплик-міняти треба.Сам недавно міняв на Самсунзі 9400-так вона стерлась десь з 5 разу,дамп теж записався,але скидала список каналів-заміна проблему ліквідувала.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version