Приймачі DVB-S/S2 > Ferguson i їм подібні

Допоможіть з ARION AF-3300CR

<< < (3/4) > >>

zloj vitos:
Він зовсім не такий як Аріон1700(на іншому процесорі Сті5105) тому й коди не працюють.Мені вдалося прошити,а от сетінги (канали) по-моємі невдалося закинути.
П.С. Зустрічав 2000СR на проці STI5518(можливо й у вас такий) тому щоб не було помилки напишіть системну інфу з вашого ресу.А прогoю dz_arion_loader_version2_all пробували(загрузчик софту,списку каналів,ключів)?

SOS200:

dz_arion_loader_version2_all пробували
Цим загрузчиком я пробував , В цій прог. з"являлися 00 (нулі) тіпа починае грузить ,а потім Error. Данні інфи ось ($MATEO220S3390P-софт. DATA-01; BOOT-01)

Yaro:

--- Цитата: zloj vitos від 07:53:11, 19 Січня 2009 ---В ньому навіть бісс не редагується(встроєний в софт але я так і не зміг ніякою прогою редагувати).
--- End quote ---

Прошива по-своєму типу кодована? То не є кодування в прямому змісті слова, але її перекручують, щоб запобігти втручанню...Скинь мені прошиву від такого, я поколупаюся.

craftwar:
тут мфє все по ціх тюнах бути, но с бісс... *-G http://www.sathack.pl/upload/index.php?subcat=34

zloj vitos:

--- Цитата: SOS200 від 08:45:22, 22 Січня 2009 ---
 dz_arion_loader_version2_all пробували
Цим загрузчиком я пробував , В цій прог. з"являлися 00 (нулі) тіпа починае грузить ,а потім Error. Данні інфи ось ($MATEO220S3390P-софт. DATA-01; BOOT-01)

--- End quote ---
Судячи по системній іформації у вас тюнер на проці 5105.І підійде софт лише $MATEхххххх .В моєму був $VOTOххххххххххх і інший ($MATEхххххх та ін.) я запхнути не міг.Сьогодні пробував що-небудь знайти по них,та навіть офіційний сайт(votosat.com) не працює.Закинули ці реси...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version