Приймачі DVB-S/S2 > Samsung

Samsung S300: невже все так глухо ?

<< < (2/10) > >>

Razvedka:
Так ніхто і не казав, що він перешивається. Була пропозиція  взяти дамп і вивчити роботу тюнера, порівняти з якимось схожим варіантом ПО з ЕМУ. Для цього процессора в і-неті є дуже багато інформації, є емулятор під ДОС.  Може збереться гурт бажаючих попрацювати в реанімаціі, і в них вийде дєдушку вдруге "оженити" .

Написати ПО з нуля навряд чи хвате терпіння і вміння у не підготовленого юзера. Тому, як вариант, дизассемблювати рідний дамп і уважно вивчити його роботу. Вже потім порівняти з роботою того самого 9400. Не думаю, що для S300 були внесені кординальні зміни, це ж купа роботи для корейских  програмістів. Може m@rio поділиться своїми наробками в 9400 , хочаб схематично алго роботи. Що коли ініціалізується, опитується і т.д.   
Здається в S300 ВЧ тюнер іньший, то кусок кода обробки свзяку с тюнером не чіпати, або перенести його в софт 9400.
Це все я пишу так, без приблизного розгляду ПО тюнера. Може там взагалі нема нічтого, щоб можно було привязати до 9400.

Yaro:

--- Цитата: Razvedka від 17:54:23, 15 Січня 2009 ---Так ніхто і не казав, що він перешивається.
--- End quote ---
Хіба що з сателіта :)

zloj vitos:
Сьогодні пробував кинути дамп з Опена в Самсунг 300-ий.Зображення поки що не добився-дуже велика різниця в схемотехніці цих ресів.Не знаю чи з цього що вийде-дужеклопітна переробка та й навряд вхідний блок запрацює(відеокомутатор 100% прийдеться минути).Буде час попробую ще.

Yaro:

--- Цитата: zloj vitos від 12:44:32, 12 Березня 2009 ---Не знаю чи з цього що вийде-дуже клопітна переробка
--- End quote ---

Ти колупаєш прошиву? Вау... O0

ser1977:

--- Код: ---Н а самом деле 300-му СЭМу и всем остальным его братьям только  за его "Класную картинку" O0 нужно дать вторую жизнь. M@rio - человечище который дал вторую жизнь 9400-му за это ему огромное СПАСИБО!
Вообщем поддерживаю софт для s300-х  очень нужен.
--- End code ---

Що це Ви правила форуму стали порушувати???  *-P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version