Приймачі DVB-S/S2 > Samsung

Samsung S300: невже все так глухо ?

<< < (6/10) > >>

tosat:
Зараз не маю такого апарату.. :(

sergeny:
Ту Android-80 хотілось попросити за 300й ... Дуже багато їх у нас,сам поставив з пару сотень.А 9500 ніодного...нажаль.

caxa:

--- Цитата: sergeny від 21:24:34, 02 Жовтня 2009 ---Ту Android-80 хотілось попросити за 300й ... Дуже багато їх у нас,сам поставив з пару сотень.А 9500 ніодного...нажаль.

--- End quote ---
Підтримую, аналогічно.

remax:
300 одиниць поставлено... Давайте шось робити! :)

DVBDSN:

--- Цитувати --- підозріваю що це всього-навсього зв"язано з фінансами), та і кому при нинішних цінах на тьюнера це потрібно.. - але якщо хто хоче попробувати написати софт з ЕМУ до С300, то прапор йому в руки... - немає нічого неможливого, але чи варта зараз це робити..?
--- End quote ---

Ось це якраз і є основна відповідь на питання.

Фактично складного нема нічого. Процесор 5518 .... інформації та інструменту по ньому за роки назбиралось багацько . Тільки вбивати місяці життя на нього ніхто нестане . Все закінчиться тим, що на кожному повороті будуть таблички " ПРОШИВАЄМО С-300   80грн."

Одного разу блукаючи по базарі я запитав в одного з установщиків - Скільки буде коштувати прошивка на 9400 ?
- 90грн.
Кажу йому - А за 80 піде?
Відповідь була надзвичяйна - А ти хоч знаєш що мені вартувало цю прошивку написати ....
Ну звичяйно я зним поспілкувався на тему написання прошивки  :2funny:

Як бачимо тут справа не в 90 чи 80 гривень . Доречі колись на сат-форумах за грубе використання слова " ДАЙТЕ" , давали віничок і показували пальчиком в сторону Лазні  ;) .

Форум повинен існувати для зустрічі ентузіастів, шанувальників і просто всіх хто захоплюєтся Сат-ом . А не тих хто перетворюе форум на безкоштовну підтримку свого бізнесу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version